Elektronik Samsung S24 FE 8/256 + 65W şarj aleti + Buds 3 25.497 TL

iPhone 12 hız olarak hala çok iyi seviyede ama batarya kapasitesi ve 60 hz ekran yüzünden değiştirmek istiyorum. Batarya ölmeye başladıkça cihazlarda teklemeye başlıyor ufaktan. Orijinal batarya takma parasına da al sat yaparak s24fe alınabiliyor. Yoksa günlük deneyimde oyun vs oynamayan biri için hız farkı vs fazla yaşanmaz.
16e modelı 35 cıvarına cıksaydı ona gececektim, cloud ve ios işletim sistemı cıdden iyi çalışıyorlar. ilerde makul fıyatta bı apple ürünü olursa yine gecerim. 60hz için degiştigine göre oyun için kullanıyorsun:) apple dan samsunga gecıslerimde hep pişman oluyorum alısamıyorum umarım sendede öyle olmaz:)

16e modelı 35 cıvarına cıksaydı ona gececektim, cloud ve ios işletim sistemı cıdden iyi çalışıyorlar. ilerde makul fıyatta bı apple ürünü olursa yine gecerim. 60hz için degiştigine göre oyun için kullanıyorsun:) apple dan samsunga gecıslerimde hep pişman oluyorum alısamıyorum umarım sendede öyle olmaz:)
Aynen uygun gelmedi o modelde. Samsung pazar payını korumak için tr ye güzel fiyatlar yapıyor ama Apple umursamıyor fazla. Oyun neredeyse hiç oynamıyorum. Bilgisayar monitörüm 180 hz. Ona alıştıktan sonra telefona geçince düz kaydırma işi bile kasıyormuş gibi hissettiriyor :) Android ios fazla farketmiyor bende. İphone 6 4 sene kullandım. Arada ful android kullandım sonrasında. 3 yıldır da iPhone 12 kullanıyorum.

S24 fenin gözüme batan tek bir tarafı oldu ileride 8 GB RAM yetmeyebilir bir de 5G desteği yok.

5G desteği mevcut. RAM olayı da bence sorun çıkartmaz. Samsung'da AI özellikleri Cloud üzerinden yapılıyor. Dahili AI işlemcisi yok diye biliyorum. Onun dışında 8 GB RAM'de sistem rahat çalışır yıllarca. Dahili Ai işlemcisi olsa o zaman ram sorun yaratabilirdi.

iPhone XS'den artık gına geldiği için kulaklık stoğu yokken kampanyayı gördüm ve stok gelince almaya karar verdim ama stok gelince artan fiyattan memnun kalmadım. Bu kadar fiyat çıkmışken biraz daha üstüne koyar Xiaomi 14T Pro alırım düşüncesine girip, Xiaomi 14T Pro sipariş geçtim.

Çok alın, az ödeyin _ Samsung Türkiye - Opera 5.04.2025 16_19_55.png

Nerede 10 adet stok hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı