Samsung S24 FE alınır mı?

Sanırım A52'nin kamera çözünürlüğü, ön kamera çözünürlüğü, ekranı, piksel yoğunluğu vb. daha iyi. O kadar para verip daha kötü telefona geçmek saçma biraz.

Şimdi şu anki piyasasında alınmaz Samsung örnek vereyim A35 çihazını 18 19kdan mı ne çıkardı şu an 13 14 falan her türlü 4 5 k düşer fiyatı şu an mantıksız almak pahalı çünkü.

Teknik özellikler
Sanırım A52'nin kamera çözünürlüğü, ön kamera çözünürlüğü, ekranı, piksel yoğunluğu vb. daha iyi. O kadar para verip daha kötü telefona geçmek saçma biraz.
Teknik özellikler sizi yanıltmasın hocam S24 FE bariz şekilde daha iyi olacaktır. Kamera magepikseli, işlemci saat hızı vs. gibi şeyler hiç bir şey ifade etmiyor. Kamera sensörleri vs. aynı olsa bile S24 FE'de daha yeni ve güçlü bir işlemci olduğu için fotoğraf kalitesi de doğal olarak artacaktır. Sadece S24 FE için fiyatın biraz daha düşmesini beklemenizde yarar var.

Teknik özellikler.

Teknik özellikler sizi yanıltmasın hocam S24 FE bariz şekilde daha iyi olacaktır. Kamera magepikseli, işlemci saat hızı vs. gibi şeyler hiçbir şey ifade etmiyor. Kamera sensörleri vs. aynı olsa bile S24 FE'de daha yeni ve güçlü bir işlemci olduğu için fotoğraf kalitesi de doğal olarak artacaktır. Sadece S24 FE için fiyatın biraz daha düşmesini beklemenizde yarar var.

Kesinlikle doğru Redmi modellerinin çoğu 128 MP falan galiba ama Samsung'un 50MP telefonları daha canlı çekiyor yanıltmasın sizi.

Ben düz S23 kullanıcısıyim aralarında 3 4 bin lira gibi rakamlar oynuyor eğer imkanınız var ise düz S23 daha iyi bir cihaz fakat S24 FE de tabii ki üzmez alınabilir bir cihaz.
Ayrı olarak fiyatının çok düşeceğini sanmıyorum.
Kardeşim düz S23, S24 FE'den daha iyi olamaz. Kamerada S23 ve S24 ün lensleri aynı olduğu gibi S24 FE'de de birebir aynısı kullanılmış. Exynos 2400e ve 8Gen2'yi karşılaştırdım ortalama olarak kafa kafayalar belki 8gen2 daha verimli çalışır ama grafik okumada exynos 2400e ile aralarında devasa fark var. CPU da çok yakınlar. Onun haricinde daha büyük ekran ve 7 yıl güncelleme almak isteyenler için S24FE s23 den daha iyi durumda.

Ben olsam S23 alırdım. Çünkü daha premium hissiyata, daha iyi kameraya, daha iyi bataryaya sahip. Fakat S23 3 yıl daha yazılım desteği alacakken S24 FE 6 veya 7 yıl alacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı