Samsung S24 FE alınır mı?

Ben olsam S23 alırdım. Çünkü daha premium hissiyata, daha iyi kameraya, daha iyi bataryaya sahip. Fakat S23 3 yıl daha yazılım desteği alacakken S24 FE 6 veya 7 yıl alacak.

FEler arasında bir kıyaslama yapmaya çalışıyorum. İkisi de aynı fiyata geliyor ve aralarında seçim yapamıyorum. Kamera ve bataryayı önemsiyorum kalan özelliklerle her türlü idare ederim.

FEler arasında bir kıyaslama yapmaya çalışıyorum. İkisi de aynı fiyata geliyor ve aralarında seçim yapamıyorum. Kamera ve bataryayı önemsiyorum kalan özelliklerle her türlü idare ederim.
Neden FE'ler arasında kıyaslama yapmaya çalışıyorsunuz.

Neden FE'ler arasında kıyaslama yapmaya çalışıyorsunuz.

Bütçem ona yetiyor :D 25.000 sınırım var en iyisini bulmaya çalışıyorum. Normal internet üzerinde 23FE de 24-25 civarına geliyor Samsung üzerinden öğrenci indirimi ile de 24FE aynı fiyata geliyor. Aynı bütçeye şu telefon daha iyi dediğiniz bir telefon önerisi varsa kabulüm.

Bütçem ona yetiyor :D 25.000 sınırım var en iyisini bulmaya çalışıyorum. Normal internet üzerinde 23FE de 24-25 civarına geliyor Samsung üzerinden öğrenci indirimi ile de 24FE aynı fiyata geliyor. Aynı bütçeye şu telefon daha iyi dediğiniz bir telefon önerisi varsa kabulüm.
S24 FE tercih edin. İşlemcisi, kamerası ve bataryası S23 FE'ye göre çok büyük bir fark olmasa bile daha iyi. Aynı fiyata denk geliyorsa düşünmeden S24 FE alın.

Reis aldın mı memnun musun? Isınma kasma falan var mı?

Ay aldım ve epey sevdik. Hatta ben aldığımdan beri kamerasını çok sevdiğim için Instagram'a 3 fotoğraf attım 😅 eşim de oyun oynuyor ve hiç kasmadığını söylüyor. Kötü telefonlardan geçtiğimiz için de bu kadar sevmiş olabiliriz ama şu an için fiyat performans olarak bize çok iyi geldi. Almayı düşünenlere bütçesi 25'i geçemeyenlere öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı