- Makaleler
- 1
Alınır.
Hocam ekrani fiyat bandına ve ekran boyutuna gore gayet iyi renkler gayet guzel. Bataryada da dedigim gibi bir gunu cok rahat cikartiyor 8 saati gecebiliyorsunuz ekran suresinde.Hocam teşekkür ederim cevap için. 256 olanı alacağım hem daha hızlı hemde zaten sd kart desteği yok.
Isınmaya takılmıyorum bütün telefonlar ısınıyor zaten batarya ve ısınma için ilk aydan sonra telefon kendini optimize ediyor deniyor.
Birde 120 ghz hızı siz seçemiyorsunuz değil mi yani adaktif olarak yazıyor sanırım.
Güncelleme konusunda 7 yıl güncelleme alır ama 7 yıl büyük android güncellemelerini alacağını düşünmüyorum ben şahsen.
Dediğim gibi oyun oynamam günlük işlerimi halledecek batarya sorun olmayacak günü çıkaracak telefon istiyorum herkes bataryayı ve ekranı gömmüş özellikle ekran renklerinin çok soluk olduğunu söylüyorlar tereddütte kaldım o yüzden birde ufak bir kullanıcı deneyimi alırsam sizden sevinrim
Evet hocam bunu biliyorum ilk başta güncellemeler yüklemeler vs olunca ısınır ancak oyun oynamıyorum dediğim gibi günlük kullanımda çok ısınmaz umarım.
Dusunmeden alabilirsiniz hocam S24FE dedigimiz gibi. Bu butcede daha komple her konuda boyle ust duzey performans veren (tabii bütçe rakiplerine gore) cihaz yok. Suan hala daha en iddiali amiral gemisi katili F/P canavari cihaz S24FE.Evet eski exynos ları çok okudum cebinde patlayan olmuşama herkes işlemcinin baya iyi olduğunu bu seride çok çok düzeldiğini söylüyor zaten yapay zeka özelliklerini merak ediyorum bende en başta
Yıllarca xiaomi kullanınca hyper işlemcinin bir daha alınmayacağını anladım istersen xiaomi bedava versin ancak olmuyor artık![]()
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için. Siz nereden almıştınız? Samsung sitesinde indirimle 27.500'e geliyor diğer sitelerde 26 ya kadar var sürekli fiyatları değişiyor çok tuhaf bir durumSamsung ile görüştüm Türkiye'de kimsen alırsanız alın Samsung Türkiye garantilidir dedi
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için. Siz nereden almıştınız? Samsung sitesinde indirimle 27.500'e geliyor diğer sitelerde 26 ya kadar var sürekli fiyatları değişiyor çok tuhaf bir durumSamsung ile görüştüm Türkiye'de kimsen alırsanız alın Samsung Türkiye garantilidir dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.