Neden böyle bir şey dediniz?
Epey teknik detayları sunuyor. Bu bilgiler yanlış mı hayır değil.
Büyük ihtimal diyeceksiniz ki kullanım esnasında çok daha farklı madem öyle biz 60Hz düşündüğünüzden daha akıcı hissettiriyor deyince babanızın malını savunur gibi Android cihazları savunuyorsunuz. S24FE aldı diyelim 2 sene sonra çok paraya sıkıştı satması lazım hangisini daha iyi paraya satabilir hangisi daha iyi para eder değer kaybı en az olur? Burada sadece sizi hedef alarak konuşmuyorum Hocam yanlış anlamayım genel konuşuyorum.
iPhone 13 dezavantaj sayılabilecek tek şey 60Hz. Bu şekilde gömmeniz doğru değil.
Exynos 2400e sorunsuza yakın bir işlemci stabilliği çözdüler diyorsunuz. Apple yıllardır stabil performans sunuyor?
Burada Samsung'u öven elemanlar başka bir konuda Exynos çöp dediği için demiştim.
Evet cok daha iyi. Daha iyi oldugu bir yer gosterir misin?
Exynos 2400e vs A15 Bionic: tests and benchmarks
We put Samsung Exynos 2400e against Apple A15 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.nanoreview.net
Exynos deyip gömdüğünüz işlemci verimlilik olarak aklina gelebilecek çoğu işlemciden daha iyi. Bilgisizliğin buradan belli.
Eki Görüntüle 2488348
S24FE daha mantikli hocam.Selamlar. Telefon degiştireceğim şu an aktif olarak Redmi 10 kullanıyorum ve S24 FE veya iPhone 13'e geçiş yapmak istiyorum. Bütçem 25-30 bin arası. APK kullanıyorum ve 13 alırsam bunun eksikligini hissederim diye düşünüyorum. Ayrıca S24 FE'nin daha güncel bir cihaz olması, yapay zeka özelliğinin bulunması, 7 sene güncelleme alacak olması daha cahiz geliyor. Sizce ne yapmalıyım? ( senelerce Android kullandım ve hiç Apple cihaz kullanmadım)
Eskiye bakarsanız sonuca varamazsınız, şimdi stabilmi değil mi ona bakın, saçmalamışsınız burada, tek hak vereceğim konu ileride satma konusu olur.
S24FE Exynos 2400 değil kırpılmış bir model olan 2400e kullanıyor.
Burada kimsenin Exynos'u gömdüğünü görmedim ancak herkes A15'e düşman.
Kusura bakmayın ama çok koyu Android kullanıcısı olup da 1 kere iPhone kullandıktan sonra Android hiçbir cihaz kullanmayan insanlar gördüm.
2400e ile 2400 arasindaki farki cok az. A15 kotu bir islemci degil ama Exynos 2400e ile karsilastirilamaz. Soylediginizi tersini yapip Android'e gecip bir daha iPhone kullanmayan insanlarda ben gordum. Mesela ben.
Hangi cihazdan neye geçtiniz.
Neden böyle bir şey dediniz?
Epey teknik detayları sunuyor. Bu bilgiler yanlış mı hayır değil.
Büyük ihtimal diyeceksiniz ki kullanım esnasında çok daha farklı madem öyle biz 60Hz düşündüğünüzden daha akıcı hissettiriyor deyince babanızın malını savunur gibi Android cihazları savunuyorsunuz.
S24FE aldı diyelim 2 sene sonra çok paraya sıkıştı satması lazım hangisini daha iyi paraya satabilir hangisi daha iyi para eder değer kaybı en az olur?
Burada sadece sizi hedef alarak konuşmuyorum Hocam yanlış anlamayım genel konuşuyorum.
iPhone 13 dezavantaj sayılabilecek tek şey 60Hz. Bu şekilde gömmeniz doğru değil.
Exynos 2400e sorunsuza yakın bir işlemci stabilliği çözdüler diyorsunuz. Apple yıllardır stabil performans sunuyor?
Hocam ben iphone deneyimlemek istiyorum bu yüzden 13 alacağım ama 2 gün önce mediamarkt ve vatan gibi yerlerden baktığımda 32 bin Türk lirasıydı bugün baktım 36 bin tl olmuş. Trendyolda buldum bi tane Teknosa satıcısı apple garantili 32 bin tl sizce alınır mı trendyoldan. İnşallah ayın 23'ünde alacağımİp 13 bana göre. S serisinden FE alınmaz.
Hocam ben iPhone deneyimlemek istiyorum bu yüzden 13 alacağım ama 2 gün önce MediaMarkt ve vatan gibi yerlerden baktığımda 32 bin Türk lirasıydı bugün baktım 36 bin TL olmuş. Trendyol'da buldum bir tane Teknosa satıcısı Apple garantili 32 bin TL sizce alınır mı? Trendyol'dan. İnşallah ayın 23'ünde alacağım.