Samsung S24 Ultra vs iPhone 16 / 16Pro

Kamera ne peki, çöplükten kedilerin yediği balık kılçığın arasında ki atomik elementler arasından çıkartılıp da mı eklenmiş S24'e he?

Yapay zeka desteği de onun yanında molekül olarak gelmiş.

Tamam daha iyi işlemci de ama ne yapayım? Zaten S24'ün işlemcisi her yerde yetiyor. Yetmediği bir şey söyleyin?

Siz demediniz mi performansı daha iyi diye ben mi yanlış hatırlıyorum, her yerde yetmesi ile daha iyi olması aynı şeyler değil sanki.

Mikrofon, video da her türlü 16 önde fotoğraf detayı konusunda da 16 önde renk paleti kişiden kişiye göre değişir.

Bu konunun benzeri vardı aslında ama biraz zaman geçmiş aradan, o zamanlar iPhone diyenler de Samsung diyenler de fazlaydı, şu an durum nasıl, sizce hangisi alınır? En az 5-6 yıl idare etsin istiyorum ve günlük ihtiyaçlarımı görsün istiyorum (kaliteli fotoğraf, oyun performansı, sosyal medya vb.).

Düz 16'yı burada direkt elerim. 16 Pro ile S24U'nun çok farkı yok. Size kalmış bir durum.

Bu konunun benzeri vardı aslında ama biraz zaman geçmiş aradan, o zamanlar iPhone diyenler de Samsung diyenler de fazlaydı, şu an durum nasıl, sizce hangisi alınır? En az 5-6 yıl idare etsin istiyorum ve günlük ihtiyaçlarımı görsün istiyorum (kaliteli fotoğraf, oyun performansı, sosyal medya vb.).
Batarya onemli degilse gunu cikarmasi yeterliyse 16 pro, batarya onemliyse S24U.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı