Samsung S24F350 Monitörde Gri Lekeler

Destek Bilişim (Samsung Yetkili Servisi) monitörü değişim yapacakmış, e-posta atıp kendileriyle haberleştim, bu şekilde bilgi verildi. Benim için uygundur. Umarım bir an önce değişim işlemi yapılır :)

Destek Bilişim (Samsung Yetkili Servisi) monitörü değişim yapacakmış, e-posta atıp kendileriyle haberleştim, bu şekilde bilgi verildi. Benim için uygundur. Umarım bir an önce değişim işlemi yapılır :)
Vallaha çok kuşku içindeyim. Tamam samsung garanti değişim konusunda sıkıntı çıkarmaz ama bu modellerin çoğunda sorun varmış. Sanırım 100 tl daha katıp AOC G2460VWQ6 alıcam. Sence nasıl aoc lar iyimidir

Vallaha çok kuşku içindeyim. Tamam samsung garanti değişim konusunda sıkıntı çıkarmaz ama bu modellerin çoğunda sorun varmış. Sanırım 100 tl daha katıp AOC G2460VWQ6 alıcam. Sence nasıl aoc lar iyimidir
Çoğunda sorun mu varmış? AOC da iyidir, siz bilirsiniz :)

Samsung değişime onay verdi ama hala değişim yapılmadı arkadaşlar, 17 iş günü oldu. Bakalım, bu hafta birşey yapmazlarsa işimiz var demektir.

Bugün webdenal yeni bir monitör kargoya vermiş. Bugüne kadar bekletilmemin sebebi yetkili servisin ürünü tedarik edememesiydi. Başka bir yerden tedarik ettiği için webdenal'a minnettarım.

Bu arada birkaç gündür girmedim ama haberini veriyim.

Cuma günü monitörüm geldi, hiçbir sorunu yok. Memnunum :)

Çoğunda sorun mu varmış? AOC da iyidir, siz bilirsiniz :)

Samsung değişime onay verdi ama hala değişim yapılmadı arkadaşlar, 17 iş günü oldu. Bakalım, bu hafta birşey yapmazlarsa işimiz var demektir.

Bugün webdenal yeni bir monitör kargoya vermiş. Bugüne kadar bekletilmemin sebebi yetkili servisin ürünü tedarik edememesiydi. Başka bir yerden tedarik ettiği için webdenal'a minnettarım.

Bu arada birkaç gündür girmedim ama haberini veriyim.

Cuma günü monitörüm geldi, hiçbir sorunu yok. Memnunum :)
iyi günler. freesync özelliğini kullandınız mı ? kullandı iseniz aktif ettiğinizde fps sabitlendimi ? yoksa kendimiz ayarlardan sabitlemek zorundamıyız ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı