Samsung S25 Plus vs iPhone 16

Terlikadam

Megapat
Daha fazla  
İki telefon da hemen hemen aynı fiyatta Samsung, tüm yeni telefonlarını Snapdragon 8 Elite işlemci ile çıktı ve aslında düz iPhone 16 alacakken hem işlemci hem de 120 hz ekran ile aklımı çok çeldi. Ancak diğer tarafta da İOS işletim sistemi var ve İOS alışkanlığımı, rahatlığını bozmak istemiyorum. Sizce hangisi alınmalı?

İki telefon da hemen hemen aynı fiyatta Samsung, tüm yeni telefonlarını Snapdragon 8 Elite işlemci ile çıktı ve aslında düz iPhone 16 alacakken hem işlemci hem de 120 hz ekran ile aklımı çok çeldi. Ancak diğer tarafta da İOS işletim sistemi var ve İOS alışkanlığımı, rahatlığını bozmak istemiyorum. Sizce hangisi alınmalı?
S25 plus cok cok daha ustun bir cihaz.

Düz s24 bile benim icin iphone 16 yerine tercoh edilmesi gereken bir cihazken s25 plus hayli hayli tercih edilir.

Telefonu ne amaçlı kullanacaksınız?

İşlemciyi çok takmayın, 120Hz önemli bir detay 16 da olmaması çok ciddi bir kayıp kamerası S24 serisinden iyi olacaktır ama çok fark beklememek lazım ve S25 serisi şu an çok pahalı S24'ün üzerine koyduğu pek bir şey yok o yüzden S25 alacaksanız fiyat düşmesini bekleyin ya da S24 serisinden bir cihaz alın derim.

Telefonu ne amaçlı kullanacaksınız?

İşlemciyi çok takmayın, 120Hz önemli bir detay 16 da olmaması çok ciddi bir kayıp kamerası S24 serisinden iyi olacaktır ama çok fark beklememek lazım.
Günlük kullanım, sosyal medya, dizi film izleme. Bunlar dışı bir kullanımım yok.

3 ay falan bekle. S25 serisi bu fiyatla alinmaz.
Zaten Mart-Nisan gibi alacağım ama kafamı karıştıran olaylardan biri de bu işte. iPhone'un değeri düşmüyorken Samsung'un değeri bu şekilde sürekli düşüyor ister istemez iten sebeplerden biri de bu.

Günlük kullanım, sosyal medya, dizi film izleme. Bunlar dışı bir kullanımım yok.

Zaten mart-nisan gibi alacağım ama kafamı karıştıran olaylardan biri de bu işte. IPhone'un değeri düşmüyorken Samsung'un değeri bu şekilde sürekli düşüyor ister istemez iten sebeplerden biri de bu.

120 Hz sizin için önemliyse ve kameradaki farklar çok etkiler diyorsanız S25 ya da S24 serisinden bir cihaz bakın derim ama IOS'a alıştım değiştirmek istemiyorum derseniz gidip 16'yı inceleyin güzelce beğenirseniz hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı