Samsung S25 vs Honor Magic 7 Pro

dipol89

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Eski telefonum dağıldı artık. Çok telefon değiştiren birisi değilim. Zamanında S10e almıştım hala onu kullanıyorum lakin artık beni değiştir diyor.
Yıllardır Samsung alırım fakat bu sefer kararsız kaldım. Samsung'un aşağıda ki gibi kampanyası var cazip geliyor fakat bir yandan da magic 7 Pro da beni çekiyor açıkçası çok kararsız kaldım. Telefondan oyun oynayan birisiyim ama telefonu yoracak oyunlar oynamıyorum. Müzik çok dinlerim. Fotoğraf çekmek benim için 3. hatta 4. planda.
Sonuç olarak hemen hemen aynı fiyat aralığında S25 + Watch + Buds mı? Yoksa magic Pro 7 mi?
Sizin öneriniz ne olur?

WhatsApp Görsel 2025-09-05 saat 11.33.41_3c8fa193.jpg

Arkadaşlar merhaba. Eski telefonum dağıldı artık. Çok telefon değiştiren birisi değilim. Zamanında S10e almıştım hala onu kullanıyorum lakin artık beni değiştir diyor.
Yıllardır Samsung alırım fakat bu sefer kararsız kaldım. Samsung'un aşağıda ki gibi kampanyası var cazip geliyor fakat bir yandan da magic 7 Pro da beni çekiyor açıkçası çok kararsız kaldım. Telefondan oyun oynayan birisiyim ama telefonu yoracak oyunlar oynamıyorum. Müzik çok dinlerim. Fotoğraf çekmek benim için 3. hatta 4. planda.
Sonuç olarak hemen hemen aynı fiyat aralığında S25 + Watch + Buds mı? Yoksa magic Pro 7 mi?
Sizin öneriniz ne olur?

Eki Görüntüle 2570068

Kampanyadan ötürü Samsung gayet cazip duruyor.

Sizin öneriniz ne olur?

Eki Görüntüle 2570068

Sizin için S25 daha mantıklı. Fotoğraf çekseydiniz magic 7 Pro almanızı önerirdim.

S25 bu kampanya ile beraber aşırı uyguna geliyor. İki cihazın da işlemcisi aynı fakat Magic7 pro'nun işlemcisi daha güçlü. Günlük kullanımda ve oyun oynarken bu farkı hissedeceğinizi düşünmüyorum çünkü ikisi de aşırı güçlü işlemciler. Kampanyadan faydalanmak sizin yararınıza, ayriyeten Samsung'un orijinal sitesinden satın alıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı