Samsung S25 vs Samsung S24+

Bütçe
max 45-46k(borç alabilirsem belki)

FogrottenPas

Centipat
Daha fazla  
Bugün itibari ile Samsung S25 ailesini tanıttı ve bütün telefonlarında Snapdragon 8 Elite ve 12 GB RAM ile gelmesi büyük bir farklılık yaratmış. Tabii baz S25 ile S24'ün kamera sensörlerinde pek bir değişikliğe gidilmemiş. S25 ailesi tanıtılmadan önce aklımda S24+ almak vardı. Şimdi size soruyorum 52K S25'e mi vermek yoksa 10k daha ucuza alınabilen S24+ mı alınır? Eğer S24+ kullanan varsa deneyimlerini anlatırsa memnun olurum. (özellikle şebeke sorunu hakkında bilgi edinmek isterim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos da bilinen bir modem problemi var şehir içinde iyi çeken yerlerde sorun olmayacaktır, 8 Elite çok güzel ama asıl soru bunun ne kadarını kullanacaksınız çünkü 12 GB RAM ile Samsung'un vadettiği 7 major güncellemeyi %99 alamayacaksınız bence uzun kullanım testlerini bekleyin fiyat da biraz daha düşmüş olur çünkü şu an Hepsiburada'dan alacağınız S25 Ultra kendi sitesine göre 10k civarı daha uyguna geliyor illaki fiyat düşecektir.

Aklıma bir şey daha takıldı açıkçası. S23 ultranın fiyatı genel olarak S24+ ın fiyatına yakın oynuyor acaba S23 Ultra alsam beni 5-6 yıl götütür mü yoksa S24+ ile devam mı etmeliyim?

@Serush Bilemiyorum ama ilkbahar da düşer gibi. S24 varken S25 alman da gerekmiyor, çok büyük değişiklikler maalesef yok. Samsung Ultra modellerinde kamera paketi olarak 3 nesildir yerinde sayıyor. Düz S modellerinde de aynı şey geçerli maalesef.

Bende S25 almayı düşünüyordum 43K 45k fiyatına ulaşırmı ne zaman ulaşır tahmininiz var mı? S24+ almak zorunda kalacağım galiba çünkü fiyat analizi yaptım MediaMarkt geçen yıl S24 40kdan baslatmis şu an 41.500 mağazasında. S25 55k diyor en fazla 51k azalir fiyatı öyle düşünüyorum

ya harbiden Samsunga uyuz olmaya başladım, yahu arkadaş S21 den beri kamera sensörleri aynı, telephoto kamera aynı zoom bile artmıyor, batarya kapasitesi aynı, Ekran aynı, şarj desteği aynı, tüm seriye SD işlemci gelmesi dışında kayda değer değişiklik yok. inovasyon sıfır. sadece yazılımsal değişiklikler var, bunlar da S24 serisine gelecek zaten çok yakın zamanda. S24 almıştım, S25'i beklemediğim için bir şey kaybetmedim. çok ağır oyunlar oynamıyorsanız vermeyin S25+ a 63.500 TL. gidin S24+ alın en az 20 bin TL niz cebinizde kalsın.

Aklıma bir şey daha takıldı açıkçası. S23 ultranın fiyatı genel olarak S24+ ın fiyatına yakın oynuyor acaba S23 Ultra alsam beni 5-6 yıl götütür mü yoksa S24+ ile devam mı etmeliyim?

S23U 8 GB RAM ve geriye 3 büyük Android hakkı kaldığından o fiyatı fazla hak etmiyor. İşlemciside 3 senelik oldu. S24+ öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı