Samsung S25 vs Samsung S24+

Bütçe
max 45-46k(borç alabilirsem belki)
Değil. 55K gözüküyor bende.
Kamu hesabı oluşturup deneyeceğim, fiyatları paylaşırım.

Eğitim indirimi kampanyası şubat ayı ile beraber uygulanmaya başlandı. Fiyatların çok iyi olduğunu düşünüyorum. Eğitim indiriminden yararlanacak iseniz çok iyi fırsat olabilir.

Eğitim indirimi kampanyası şubat ayı ile beraber uygulanmaya başlandı. Fiyatların çok iyi olduğunu düşünüyorum. Eğitim indiriminden yararlanacak iseniz çok iyi fırsat olabilir.
S24+ aldım ben 43K'ya. Ayrıca bendeki eğitim indiriminde S25ler hala aynı fiyattalar.

S24+ aldım ben 43K'ya. Ayrıca bendeki eğitim indiriminde S25'ler hala aynı fiyattalar.

Hocam S25 128 GB 43bine düşüyor sanırım öyle ama 128 GB olmasından dolayı pek uzun vadeli bir kullanım olmaz. Bir de işlemci dışında daha iyi S24+.
Hocam kamu indirimi uygulanırsa takas kampanyası olmuyor diye biliyorum. Bilginiz var mı?

25+ düşmüyor sanırım, bende en azından öyle gözüküyor. Attığınız linkte biri üniversite mailiyle yapılıyor demiş, yeni hesap açtım ama bu sefer de barkodu kabul etmiyor.

Bende üniversite maili girili. Düşmemiş fiyatlar.

Ek takasla falan anca düşüyor fiyatlar. Sitede pahalı. Bilindik satıcılarda indirime girmesini bekleyin.
Almayı düşünmüyorum açıkçası, 24+ kullanıyorum üstüne para vermeye değecek kadar radikal farklar yok. Eğer gerçekten uyguna gelseydi belki ultra düşünebilirdim ama indirim gözükmüyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı