Samsung S6 custom ROM sırasında "Error: 7" hatasının çözümü

Telefona /e/ OS yüklemek için marka ve modele uyumlu ROM dosyası indirdim, Odin programı ile gerekli işlemleri yaptım TWRP falan. Ama ROM dosyasını ZIP olarak telefona attığım zaman ''Error 7'' diye tabir edilen bir hata veriyor ve ROM yüklenmiyor. Burada kaldım işte, araştırdım bir kaç yeri ''updater process ended with error: 7
Error installing zip file"

Eğer bu hatayı alıyorsanız çözüm için ROM'un RAR dosyasını açıp "Meta-inf / com / google / android / Updater-script" dosyasını bulup tercihen Notepad++ ile açmanız.

Devamında ise mount satırına kadar olan dizini silip save etmeyi unutmayınız. Kayıt ettikten sonra yeni dosyayı yüklemeyi denediğinizde sorun çözülmüş olacak.'' diyorlar ama bende o komut satırları harfi harfine yazılı değil bazı değişiklikler var.

Telefonun bütün işletim sistemini silmiş oldum ROM atmaya çalışırken, size yazayım marka modelini.

Samsung S6 zerofltexx

Son düzenleme:
Evet wipe felan yapmıştım. Tarif edilenleri yapmaya çalışıyordum bende.

Evet.
ROM'u başarıyla kurabildim, sorun aynı cihazın farklı modelinin TWRP'sini Odin programı ile telefona yüklemişim. Değiştirince hatasız yükledim. Ama şimdi de ekran ters çalışıyor klavyeye ters basıyor. *#2663# yapınca hücresel ağ kullanılamıyor diye uyarı çıkıyor. Bu sefer bunu nasıl düzeltebilirim?
Kurtarma bölümlerini de silmişim.
SanFirm adlı program yükleyip telefonun hakiki fabrika ROM'unun en son güncellemesini indirip oradan ekran sorununu *#2663# kodunu tuşlayıp düzeltebildim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı