Samsung sf511-s05tr mavericks soluk ekran problemi ?

  • Konuyu başlatan Naci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 814
N

Naci

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, sitede paylaşılan Mavericks 10.9.2 raw dosyasını indirdim. Kurulumu hatasız ve rehberdeki gibi eksiksiz tamamladım lakin kurulum esnasında ve sonrasında ekranım soluk(iatkos sürümlerinde böyle olmamıştı fakat unibeast yüklemelerinde aynı sorunlar mevcuttu) sadece bunun ve wifi adaptörünün dışında bir sorunum yok.

(broadcam çalışmıyor malesef) Ekran kartı 384 mb olarak göründü sizce soluk olmasının sebebi nedir ? Menü barı şeffaf belli oluyor ancak yinede ekran aşırı derecede soluk birde boot olayını beceremedim.

Rehberdeki gibi bende disk1s01 gibi menüler çıkmadı malesef daha sonrasında intel inject için id kısmına 01660003 aynen bu şekilde yazdım ve çarpı falan atmadım sonraki açılış ise ekran açık beyaza doğru dönmeye başladı ve bembeyaz oldu kaldı tekrar yükleyeceğim ama sizce nerede hata yapıyorum ? Bu arada fake smc yükledikten sonra ekran rengi düzeldi 3mb olarak görünüyor ancak çözünürlük 1024*768 nasıl tanıtabilirim acaba @Recep Baltaş yardımcı olursanız çok makbule geçer
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilen yokmudur arkadaşlar ? Bu arada palarklık sürgüsüde bulunmuyor pili tanımamış %0 diyordu, bende battery kext yükleyeyim dedim ama %80 de takılı kalıyor şarj olmuyor ve parlaklık hala aynı. Ancak animasyonlarda hiç takılma olmuyor ? Gayet sağlıklı çalışıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran parlaklığı için Alt+f1 yapmayı bir dene. Bu şekilde ekranın bir süre kapanıp tekrar açılıyor ve daha parlak oluyor. En azından bende bu şekilde.
 
Tam anlatamadim sanirim. Resmini cektim. Bak calismada sikinti yok ama ekran bu vaziyette:

VpDMnq.jpg
buda

Prize takılı hali sökünce iyice kararıyor. Ayrıca kexleri değiştiriyorum. Renkli oluyor ama bu seferde stabil olmuyor, takılmalar oluyor ve çözünürlük 1024*768 e düşüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı