Samsung Shop'tan vergisiz telefon nasıl alınır?

Dusuk segment Samsunglar artik turkiyede uretiliyo fabrika acildi 2020de.

Hocam vergisiz kampanyasına dahil M34, içiniz o konuda rahat olsun.

Hocam aklıma çalışanın dediği takıldı sadece yoksa tabii ki telefon desteğinde sorun olmaz bu durum. Sizde de made in Türkiye yazıyor mu?

Merhaba fatura no yazan yere e arşiv nomu yaziyoruz?

Dostum mesajını şimdi gördüm; evet, e-arşiv no giriliyor. Kusura bakma.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla yazıyordu made in turkiye.

Aynen baktim varmis.
M34 de tr.
A34de tr.

Dosya Ekleri

• 20231214_010526.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20231214_010824.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 69
aynen dostum bende de yazıyor made in türkiye. Berkant fatura onaylanana kadar 5 dakikada bir telefonun kutusuna bakıyorsun galiba

Bu arada samsung öğrenci indirimini 6 ayda 2 kereye çıkarmış m34 ü şu an tekrar sipariş geçebiliyoruz yani.

Geçen sene 9000e a73 aldiydim şu düştugumuz hale bak.

Aynen dostum bende de yazıyor made in Türkiye. Berkant fatura onaylanana kadar 5 dakikada bir telefonun kutusuna bakıyorsun galiba

Vallahi gece gece gümledim hocam telefon kutusu üzerindeki M34 5G yazısın oradaki boşluğu aralayıp, telefona bakıyorum, mühürü kesmeden de gözüküyor rengi çok güzel ya gümüşün.

Bu arada Samsung öğrenci indirimini 6 ayda 2 kereye çıkarmış M34'ü şu an tekrar sipariş geçebiliyoruz yani.

Çok iyi bir haber bu arada, Samsung'un fedaisiyiz bundan sonra. En ama en kötü ihtimalle iade eder, tekrar alırız tekrar başvururuz. Yine reddededip dururlarsa.
(Yani iade süresinin sonuna kadar sonuca ulaşamazsak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…