Samsung Shop'tan vergisiz telefon nasıl alınır?

Hocam vergisiz kampanyasına dahil M34, içiniz o konuda rahat olsun.

Hocam aklıma çalışanın dediği takıldı sadece yoksa tabii ki telefon desteğinde sorun olmaz bu durum. Sizde de made in Türkiye yazıyor mu?

Merhaba fatura no yazan yere e arşiv nomu yaziyoruz?

Dostum mesajını şimdi gördüm; evet, e-arşiv no giriliyor. Kusura bakma.

Son düzenleme:
Aynen baktim varmis.
M34 de tr.
A34de tr.

Dosya Ekleri

• 20231214_010526.jpg
    20231214_010526.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20231214_010824.jpg
    20231214_010824.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 69
@BLuXsee @gozeat
Hocam Samsung'un sitesinden M34 aldik da bu kutunun uzerinde made in Türkiye yazıyor bu telefon ithal diye biliyordum sizde de yazıyor mu?
Kutunun dışında, IMEI 1 ve IMEI 2'nin yazdigi yerin hemen solunda yaziyor bende.
aynen dostum bende de yazıyor made in türkiye. Berkant fatura onaylanana kadar 5 dakikada bir telefonun kutusuna bakıyorsun galiba 😄

Bu arada samsung öğrenci indirimini 6 ayda 2 kereye çıkarmış m34 ü şu an tekrar sipariş geçebiliyoruz yani.

Aynen dostum bende de yazıyor made in Türkiye. Berkant fatura onaylanana kadar 5 dakikada bir telefonun kutusuna bakıyorsun galiba 😄

Vallahi gece gece gümledim hocam :D telefon kutusu üzerindeki M34 5G yazısın oradaki boşluğu aralayıp, telefona bakıyorum, mühürü kesmeden de gözüküyor :D rengi çok güzel ya gümüşün.

Bu arada Samsung öğrenci indirimini 6 ayda 2 kereye çıkarmış M34'ü şu an tekrar sipariş geçebiliyoruz yani.

Çok iyi bir haber bu arada, Samsung'un fedaisiyiz bundan sonra. En ama en kötü ihtimalle iade eder, tekrar alırız tekrar başvururuz. Yine reddededip dururlarsa.
(Yani iade süresinin sonuna kadar sonuca ulaşamazsak)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı