Samsung Shop'tan vergisiz telefon nasıl alınır?

Harbiden bitmis. Bi kac saat once duruyordu halbuki. Saglik olsun

Su ana kadar vergi indiriminden parasini alan var mi acaba.
Bayadır takip ediyorum aldım diyeni daha hiç görmedim.. Para eridi gitti zaten bu saatten sonra versen ne vermesen ne? Bunların yapacağı iş anca bu kadar işte.

Benim günlerdir fatura onayladı iban kontrol ediliyor aşamasında kaldı. Sanırım çoğu kişi de bu aşamada. Açıkçası seçimden önceki hafta bir hamle bekliyorum, o zaman da ödeme yapılmazsa bu iş ne olur bilmiyorum.

İnternet desteği için başvurmuştum 2 ay önce bugün hattıma tanımlandı. Telefon iadeleri de bu aralar yatabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240201_121701_Messages.jpg
    Screenshot_20240201_121701_Messages.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 64
Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor. geldi biz kontrolunden sonra oysa ne 2. imei var ne de kullanilan hat kendi adima bakalim nolucak.

2.imeide yazmadim sistemde bilerek faturada da yoktu

daha parasini alabileni goremedim

Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor. Geldi biz kontrolunden sonra oysa ne 2. IMEI var ne de kullanilan hat kendi adima bakalim ne olacak.

2.IMEI'de yazmadim sistemde bilerek faturada da yoktu.

Daha parasini alabileni goremedim.

Başvuranların çoğu IBAN aşamasında şu anlık bir gelişme yok bu hafta içerisinde yatarsa güzel olurdu.

arkadaşlar son durum nedir? bende hala "Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor" yazıyor. iptal butonu da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı