Samsung SM-T297 cihaz Security error verdi

taksimdayi0

Decapat
Daha fazla  
Selamlar herkese;
Samsung cihazımı rootlamak için Magisk kullanıyorum. Bootloader kilidim açık, Magisk uygulamasıyla orijinal AP dosyasını patchledim ve Odin ile patchlenmiş AP dosyasını flashladım. Diğer dosyalar (bl, cp, CSC) stock ve aynı Firmware paketinden.

Ancak cihazı açmaya çalıştığımda “security error” ve “this Phone has been flashed with unauthorized software and is locked” hatası alıyorum.

• Bootloader kilidinin açık olduğunu doğruladım.
  • Odin'de re-Partition seçeneği kapalı, Auto reboot ve F. Reset time açık.
  • Firmware dosyalarını modelime ve bölgeye uygun şekilde indirdim.
  • Patch işlemini Magisk kendi otomatik olarak yaptı.

Yine de bu hatayı alıyorum. Sizce sebep ne olabilir? Aynı durumla karşılaşan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Model: Samsung Tab A (SM-T297)
Android sürüm: 11.
Kullandığım Firmware kaynağı: SamFw.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-08-14 at 21.00.52.jpeg
    WhatsApp Image 2025-08-14 at 21.00.52.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Android 11 ve üstünde Google ve Samsung flash atılamasın diye birkaç ayar çekmişlerdi, bende farklı samsung modelde odin ile modlanmış ap dosyasını yükleyip sonrasında cihazı yeniden başlatınca root ve magisk yok oluyordu, yapabiliyorsan eski Android sürümlerinde dene.

Android 11 ve üstünde Google ve Samsung flash atılamasın diye birkaç ayar çekmişlerdi, bende farklı samsung modelde odin ile modlanmış ap dosyasını yükleyip sonrasında cihazı yeniden başlatınca root ve magisk yok oluyordu, yapabiliyorsan eski Android sürümlerinde dene.
Eski android sürümlerin firmware'i bulunabilir mi? Bulunsa bile yüklenebilir mi?

Bu cihazda binary 5 olunca ne root ve recovery kurulamıyor.
Binary 5 nedir hocam? Herhangi bir şekilde root atma şansım kalmadı mı artık?

Binary 5 nedir hocam? Herhangi bir şekilde root atma şansım kalmadı mı artık?

Samsung'larda güvenlik sürümü diyebiliriz. Binary 4 ve sonrasına root atılamıyor kesinlikle.
Bu cihazın saçmalığı sadece.

Peki nasıl kontrol edebiliriz bunu? Online bilgi bulamadım. Samsung A10s cihazım var bir de onda deneyecektim. Eğer o da binary 4 üstü ise boşuna uğraşmayayım.

Sadece bu cihazda böyle durum var diğer cihazlar sorunsuzdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı