Çözüldü Samsung SM-T590 LineageOS 21 GMS nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Çözüm
Siz OpenGApps mi kurdunuz? O proje devam ettirilmiyor ve güncel Android sürümleri desteklenmiyor.
Bitgapps Core kurmayı deneyin. ARM64 ve Android sürümünüzün karşısındaki Core sürümünü seçin.

14.0 ARM64 olanını indiriyorum da görseldeki gibi Go, Nano, Micro gibi şeyler var. Bunlar ne oluyor ve hangisini indirmeliyim? Yalnızca Google Play olanı var mı? Bir de sistemi sıfırlayıp direkt GApps ile başlamak istiyorum, nasıl yaparım?

14.0 ARM64 olanını indiriyorum da görseldeki gibi GO, nano, Micro gibi şeyler var. Bunlar ne oluyor ve hangisini indirmeliyim? Yalnızca Google Play olanı var mı? Bir de sistemi sıfırlayıp direkt GApps ile başlamak istiyorum, nasıl yaparım?

Pixel olan Google pixel uygulama paketi ile geliyor.
GO, Android GO uygulamaları. Nano, Micro ve Lite olanlar. Google servisleri için asgari gereksinimler.

Pixel olan Google pixel uygulama paketi ile geliyor.
GO, Android GO uygulamaları. Nano, Micro ve Lite olanlar. Google servisleri için asgari gereksinimler.
Bir de sıfırlayıp kurmak için TWRP üzerinden ne yapmalıyım hocam?

Hocalarım tekrardan merhaba. Yakın bir tarihte cihazıma burada bir konu açarak LineageOS 21 kurmuştum. Micro G var YouTube için ama Gmail ve Google One kullanamıyorum, mail adreslerime erişemiyorum. Google servislerini nasıl kurabilirim? Cihaz sıfırlansa da fark etmez. Hatta daha iyi olur.
İlgili ROM kurulum konusu: Çözüldü: Custom ROM: Recovery: Samsung SM-T590 LineageOS ve TWRP nasıl kurulur?

@Maomao
@Umut Nas
@lyntax
@Heribert Yavuz
İlk olarak Heribert Yavuz hocamın verdiği bağlantıdan .zip uzantılı GApps dosyanızı indirin. (indirdiğinizi varsayıyorum.)
Cihazı TWRP Recovery moduna alın.
İndirdiğiniz GApps dosyasını cihazın dahili depolamasına atın. KÖK dizine atın. (TWRP moduna alınca, tabletten GApps indirdiyseniz buna ihtiyacınız olmayacaktır.)
TWRP ana ekranında Install tuşuna basın, eğer ki tabletten GApps indirdiyseniz Downloads klasöründeki .zip uzantılı GApps dosyasını flaşlayın. Bilgisayardan indirdiyseniz kök dizinden (/) .zip uzantılı dosyayı flaşlayın.
İşlemler bittikten sonra Wipe Data istiyorsanız, ana menüye gelip Wipe seçeneğine tıklayın. Wipe Data seçeneğine tıklayıp açılan ekrana klavye ile yes yazın. İşlem bittikten sonra Reboot System seçeneği ile sistemi yeniden başlatın.

İlk olarak Heribert Yavuz hocamın verdiği bağlantıdan .zip uzantılı GApps dosyanızı indirin. (indirdiğinizi varsayıyorum.)
Cihazı TWRP Recovery moduna alın.
İndirdiğiniz GApps dosyasını cihazın dahili depolamasına atın. KÖK dizine atın. (TWRP moduna alınca, tabletten GApps indirdiyseniz buna ihtiyacınız olmayacaktır.)
TWRP ana ekranında Install tuşuna basın, eğer ki tabletten GApps indirdiyseniz Downloads klasöründeki .zip uzantılı GApps dosyasını flaşlayın. Bilgisayardan indirdiyseniz kök dizinden (/) .zip uzantılı dosyayı flaşlayın.
İşlemler bittikten sonra Wipe Data istiyorsanız, ana menüye gelip Wipe seçeneğine tıklayın. Wipe Data seçeneğine tıklayıp açılan ekrana klavye ile yes yazın. İşlem bittikten sonra Reboot System seçeneği ile sistemi yeniden başlatın.
Yeniden OS kurulumu yapmam gerekli mi Wipe Data yapınca?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı