Samsung Tab 2 nasıl CarPlay için kullanılır?

EnqiNNs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu anki hedefim ise Samsung Tab 2 cihazımda Android 4.1.2 kurulu. Bunu üst bir seviyeye çıkararak (en azından YouTube Netflix vb) uygulamaları açacak ve bu tableti aracımda iPhone için car play uygulamasını aktif kullanacağım bir tablete çevirmek istiyorum ve aracım için kurulum yapacağım yerler hazır, gerisi yükseltmek ve güzel bir car play uygulaması olacak.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 22
@815867

Çok zor, internette doğru düzgün forum girdisi göremedim, yükseltmek için Custom yok gibi bir şey, uğraşmaya değmez.

Biliyorum eski oldugunun farkındayım olursa diye bunu biraz üst bir yere taşıyıp çok değil Android 5-6 gibi CarPlay için kullanmayı düşünüyorum bu haliyle zaten hiçbir şeye yaramıyor.

Çok zor, internette doğru düzgün forum girdisi göremedim, yükseltmek için Custom yok gibi bir şey, uğraşmaya değmez.
Custom ROM birsürü var. XDA listelenmiyor nedense.
Carplay için hangi uygulamalar var bilmiyorum ama uygulamaları açabilecek hale getirebiliriz.
Sizinki espresso3g olmalı. Şu model kodundan emin olamadım. P3105 Türkiye cihazı oluyor ama burda yazılan cihazlar ile aynı mı?

{808C4E28-D8E9-4DDA-8C94-D04DB84361C4}.png

link kullalmıyor ve tam olarak anlamadım twrp gibi nasıl yapıcam ve de espresso3g bu doğru olan diye biliyorum lineageOS13 mantıklı ama link olarak ve de tam bunu nasıl yapıcagımı bilmiyorum önceden de tam burda cuvalladım

Eki Görüntüle 2621657
link kullalmıyor ve tam olarak anlamadım twrp gibi nasıl yapıcam ve de espresso3g bu doğru olan diye biliyorum lineageOS13 mantıklı ama link olarak ve de tam bunu nasıl yapıcagımı bilmiyorum önceden de tam burda cuvalladım
Bu ROM eski olduğu için siteden kaldırılmış. Arşiv sitesinde var atarım. Bu arada offical ROM'muş.
Nasıl kurmaya çalışmıştınız? TWRP kurmaya çalışırken gitti mi?

Bu ROM eski olduğu için siteden kaldırılmış. Arşiv sitesinde var atarım. Bu arada offical ROM'muş.
Nasıl kurmaya çalışmıştınız? TWRP kurmaya çalışırken gitti mi?
önceki kurulumumda teamwin gibi bir twrp vardı yüklemeyi gerçekleştirdim ses acma home tuşu ve kapatma tuşuna basılı tutup menüsü acılıyordu bende home tuşu yok home tuşsuz model o yüzden giremedim ve bozulma oldu yapamadım

önceki kurulumumda teamwin gibi bir twrp vardı yüklemeyi gerçekleştirdim ses acma home tuşu ve kapatma tuşuna basılı tutup menüsü acılıyordu bende home tuşu yok home tuşsuz model o yüzden giremedim ve bozulma oldu yapamadım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses açma ve güç tuşu ile yapılıyor sizin tablette.

@EnqiNNs Bu kod adını doğrulayalın isterseniz.
Bunu tablete indirip kurun ve sistem kısmına gelerek görsel atın.

Son düzenleme:
Şuan da bunların indirdim open gaps ile Omni yazanı tablete aktardım ilerliyim mi yoksa farklı bir twrp mi kullanıcagız

Dosya Ekleri

• IMG_5822.jpeg
    IMG_5822.jpeg
    118,6 KB · Görüntüleme: 9
  • image.jpg
    image.jpg
    234,5 KB · Görüntüleme: 14
Şuan da bunların indirdim open gaps ile Omni yazanı tablete aktardım ilerliyim mi yoksa farklı bir twrp mi kullanıcagız
Bir dakika sizin kod adı farklı.

espresso3g modeli ile uyumlu tamam. O dosyaları silebilirsiniz çünkü onlar Wi-Fi için. LineageOS 13 kuracağız şimdi ben atacağım size dosyaları.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı