Samsung Tab 2 nasıl CarPlay için kullanılır?

Yalnız tablet okadar eski ki Türkiye'de halâ kış saati uygulaması var sanıyor ve 1 saat öncesini gösteriyor.
Tar uzantılı olanı indirin.
Burdan ROM'u indirin.
GApps:
Recovery olanı indirin.
Bu olmazsa eğer düz OpenGApps'i bu şekilde indirebilirsiniz:
IMG_20251214_153944.jpg

TWRP'yi auto reboot kapatarak kurun ve PASS! dedikten sonra tuşlamalar ile TWRP'ye girin. Güç ve ses açma tuşuna basılı tutacaksınız, Samsung yazısı gelince güç tuşunu bırakacaksınız ama TWRP gelene kadar ses açma tuşuna basmaya devam edeceksiniz.

@EnqiNNs Kurmadan önce geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini ve USB hata ayıklamayı açın.

Son düzenleme:
{83C1E613-4863-4CCE-856D-E4C439E2B947}.png

şuanda bu durumdayım gaps ile esrpesso3g tabletin icine attım twrp dosyasının kurulumunu yapıcagım ve oem kilidi dedigin bu apk dosya kurarken acılan mı @815867

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 6
Eki Görüntüle 2621731
şuanda bu durumdayım gaps ile esrpesso3g tabletin icine attım twrp dosyasının kurulumunu yapıcagım ve oem kilidi dedigin bu apk dosya kurarken acılan mı @815867
Hayır. Telefon hakkında kısmında sürüm numarası var, ona sürekli bas, geliştirici seçenekleri açılacak ordan OEM kilidini ve USB hata ayıklamayı aç.

İcerdeyiz şuanda yol ne izlemeliyim
Çok güzel. Wipe kısmına gel, ART cache, Data, Cache ve systemı seç ve kaydır. Ondan sonra ana menüye dön.
Burda internal storage siliyor ama sen seçme onu. Dedilerimi seç.

Şu an dediklerini yaptım ve buraya geldim ilk olarak Lineage'den devam edeceğim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 8

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı