Samsung Tab 2 nasıl CarPlay için kullanılır?

tamamdır çok teşekkür ederim 🤝
evet tekrardan kurdum şuan kullanabilyorum gapps kurup kurmamak arasındayım @815867

Son düzenleme:
Bu arada GApps sorunu yaşandıktan sonra ROM'u tekrardan mı kurdunuz?

evet tekrardan kurdum şuan kullanabilyorum gapps kurup kurmamak arasındayım @815867
Bugün deneyimleyin ROM'u. Yarın işiniz varsa eğer siz gelince bakarız. Güzelse eğer bunla devam ederiz.
Baştan mı kurdunuz? GApps şart değil hatta daha hızlı çalışır cihaz.
Google Play Store sunucularından uygulama çeken güvenilir uygulama mağazası. Burdan uygulamaları indirebilirsiniz. Anonim giriş yapın.
Android 6 için YouTube:
Aurora Store'dan güncel uygulamaları indirebilir, NewPipe'dan 1080P 60 FPS video açabilirsiniz. Tarayıcı için:
Aurora Store üzerinden güncellemeler yapıldıktan sonra Via Tarayıcı indirebilirsiniz.

ROM'un fotoğrafını atabilir misiniz? Merak ettim.

Son düzenleme:
Bu arada GApps sorunu yaşandıktan sonra ROM'u tekrardan mı kurdunuz?

Bugün deneyimleyin ROM'u. Yarın işiniz varsa eğer siz gelince bakarız. Güzelse eğer bununla devam ederiz.

Aurora Store'dan güncel uygulamaları indirebilir, NewPipe'dan 1080p 60 FPS video açabilirsiniz. Tarayıcı için:
Aurora Store üzerinden güncellemeler yapıldıktan sonra VIA Tarayıcı indirebilirsiniz.

ROM'un fotoğrafını atabilir misiniz? Merak ettim.

Yarın işteyim tabii ki de gelince tekrardan deneriz tekrardan forumdan ulaşırım şu anda tabletten indirmeyi deniyorum Store uygulamasını dönüyor şu anlık beklemedeyim denedim şuanlık pc üzerinden atamadım dosya kabul etmedi bende twrp üzerinden attım o da sıfır bayt olarak gözüktü şuanlık deniyim bakalım olmazsa gapps kurarız

Dosya Ekleri

• IMG_5830.jpeg
    IMG_5830.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_5829.jpeg
    IMG_5829.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_5828.jpeg
    IMG_5828.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 4
Yarın işteyim tabii ki de gelince tekrardan deneriz tekrardan forumdan ulaşırım şu anda tabletten indirmeyi deniyorum Store uygulamasını dönüyor şu anlık beklemedeyim denedim şuanlık pc üzerinden atamadım dosya kabul etmedi bende twrp üzerinden attım o da sıfır bayt olarak gözüktü şuanlık deniyim bakalım olmazsa gapps kurarız
TWRP üzerinden atılmaz ki. Cihazın tarayıcısından bu konuyu bularakta indirebilirsiniz. Veya Bluetooth ile atabilirsiniz.

@EnqiNNs Nasıl buldunuz? Bir sorun var mı?

Son düzenleme:
TWRP üzerinden atılmaz ki. Cihazın tarayıcısından bu konuyu bularakta indirebilirsiniz. Veya Bluetooth ile atabilirsiniz.

@EnqiNNs Nasıl buldunuz? Bir sorun var mı?

Şu anda newpipe kurdum biraz videolar acılması cok zor oluyor 1-2 dk bekliyorum internetsel bir sorun yok ama tablette internetsel bir sıkıtnı var gibi ana menüde hızlı sadece genel olarak internetsel olarak cok hızlı degil basıyorum uzun sürüyor genel olarak bir şeyin acılması ama sadece newpipeda

Son düzenleme:
Şu anda newpipe kurdum biraz videolar acılması cok zor oluyor 1-2 dk bekliyorum internetsel bir sorun yok ama tablette internetsel bir sıkıtnı var gibi ana menüde hızlı sadece genel olarak internetsel olarak cok hızlı degil basıyorum uzun sürüyor genel olarak bir şeyin acılması ama sadece newpipeda
Via Tarayıcı performansı nasıl? Mesela bu sosyalde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı