Samsung Tab A8 alınır mı?

Valve

Hectopat
3000-3500 TL civarı bütçem var ve YKS sürecinde kütüphanede yardımcı olması için büyük ekranlı uzun pil ömürlü bir batarya arıyorum.
Bunu buldum, sizce alınır mı?
Kullananlar var ise ne gibi sorunları var?
Oyun oynamayacağım, sadece video ve ders.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bakıyorum bu tablete ama yorumlarda çok kötü hatta Samsung'un en kötü tableti demişler. Güncellemelerle inanılmaz bir performans kaybı yaşattığından bahsetmişler. Çok fazla ısınma don ve kasma oluyormuş.

Bende bakıyorum bu tablete ama yorumlarda çok kötü hatta Samsung'un en kötü tableti demişler. Güncellemelerle inanılmaz bir performans kaybı yaşattığından bahsetmişler. Çok fazla ısınma don ve kasma oluyormuş.
Hocam senin bütçen nedir bende arayıştayım belki birbirimize yardımcı oluruz.

Ben D&R da gezinirken denk geldim çok ihtiyacım olan bir ürün değil aslında. Şu an fiyatı 3560 TL civarına. Bu fiyatlara pek tablet kalmadığını göz önüne alırsak bence mantıklı gibi geldi. Ancak arayüzde bile donma, kasma sounu çok olduğundan bahsedilmiş. Bu yüzden sanırım almayacağım.

Ben D&R da gezinirken denk geldim çok ihtiyacım olan bir ürün değil aslında. Şu an fiyatı 3560 TL civarına. Bu fiyatlara pek tablet kalmadığını göz önüne alırsak bence mantıklı gibi geldi. Ancak arayüzde bile donma, kasma sounu çok olduğundan bahsedilmiş. Bu yüzden sanırım almayacağım.
Hocam sizin bütçeniz nedir bir de en fazla 5000 TL'ye kadar kalem desteği olan bir tablet öneriniz var mıdır ?

Kalem destekli 5000TL altı bulmak zor ancak uygun fiyatlı işinizi görebilecek bunlar var.

Kalem destekli 5000TL altı bulmak zor ancak uygun fiyatlı işinizi görebilecek bunlar var.
Hocam avuç içi engelleme özelliğine sahip tablet bulursam kalemini internetten ucuza temin edeceğim acaba bunlarda avuç içi engelleme ve kalem desteği var mıdır bir bilginiz var mı ?

Hocam avuç içi engelleme özelliğine sahip tablet bulursam kalemini internetten ucuza temin edeceğim acaba bunlarda avuç içi engelleme ve kalem desteği var mıdır bir bilginiz var mı?

Maalesef bilgim yok ancak sizin için kalem desteği çok önemli ise ve 2. el cihaz alabilecek durumda iseniz kendi kullandığım tabletimi önerebilirim fiyatı çok uygun https://www.sahibinden.com/en/samsung-galaxy-tab-a-10.1-p580-tablet-pc

Maalesef bilgim yok ancak sizin için kalem desteği çok önemli ise ve 2. el cihaz alabilecek durumda iseniz kendi kullandığım tabletimi önerebilirim fiyatı çok uygun https://www.sahibinden.com/en/samsung-galaxy-tab-a-10.1-p580-tablet-pc

Eski bir cihaz ancak günlük işlerde ve basit oyunlarda iş görüyor.

Eski bir cihaz ancak günlük işlerde ve basit oyunlarda iş görüyor.

Hocam cihazın ekran büyüklüğü nasıl iş yapıyor mu?
Tabletle yapacağım tek şey PDF üzerinden test çözmek ve kütüphane de ders videosu izlemek.
Donma kasma var mı Android sürümü kaç ve pil konusunda üzer mi mümkünse bu soruları cevaplayabilir misiniz?

Tabletle yapacağım tek şey PDF üzerinden test çözmek ve kütüphane de ders videosu izlemek.
Donma kasma var mı Android sürümü kaç ve pil konusunda üzer mi mümkünse bu soruları cevaplayabilir misiniz?

10.1 inch ekranı olması lazım yanlış değilsem bana yetiyor hatta fazla gelmişti ilk aldığımda alışma zorluğu yaşadım.

Donma ve kasma yok Android sürümü 8.1 ve indiremediğim uygulama yok pil kapasitesi 7300MAH az kullanırsanız 3 günü çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı