Samsung Tab e T560 Android'i yanlışlıkla sildim

Kanka bende sildim bak şimdi Odin3 diye program var bilgisayarına indir ve tabletinin Firmware'sini indir Odin3ü aç Japonca yazılar çıkacak tamam de sonra şarj kablosunun prize takma yerini çıkar USB yerini bilgisayara tak şarj yerini de tablete tak Odin3'ten Firmware'yi seç ve starta bas.
ROM yok elimde şu an geçici bir ROM öneriniz var mı?
lineage os kullan
Kanka bende sildim bak şimdi Odin3 diye program var bilgisayarına indir ve tabletinin Firmware'sini indir Odin3ü aç Japonca yazılar çıkacak tamam de sonra şarj kablosunun prize takma yerini çıkar USB yerini bilgisayara tak şarj yerini de tablete tak Odin3'ten Firmware'yi seç ve starta bas.

Lineage OS kullan.

Bende var gayet güzel çalışıyor.

Lineage OS kullan.

Bende var gayet güzel çalışıyor.

İstersen linkini vereyim.

Odin ile Custom ROM atılmıyor diye biliyorum eğer yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Belli başlı sitelerden stock ROM indirip, PC üzerinden flashlamanız gerekiyor.

Evet Odin ile TWRP yükle tabletin içine de lineageyi at.

Discord var mı hocam. Oradan yardım edebilirsen sevinirim.

Discord varsa oradan yardım edebilir misiniz?

Evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır.

çıkış yapmış biraz bekle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı