Samsung Tab S10+ vs S9+

Syldrm35

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Başlıkta belirttiğim gibi iki tablet arasında kaldım. Fiyat farkı yok Trendyol gibi sitelerden baktığımda. Nedenini cözemedim biri beni aydınlatısın. Yeni cıkan bir cihaz ile eski cihazın fiyatı neden aynı olur?

hmm anladım ilk başta s9 bakmıştım almışken iyi birşey olsun dediğim için s9+ cıktım ama s10+ ve fiyatı görnce sacma şekilde kala kaldım performans farkı cok yoksa s10+ alıp gecicem daha yeni bir cihaz olmasından dolayı

peki s9 önerirmisin fiyat ve performans olarak ? ve yılına göre

Çünkü tablet almak için Tab S10 serisini bekleyen insanlar Dimensity SoC'yi görünce hayal kırıklığına uğradı ve SD 8 Gen 2'li Tab S9 serisine yöneldiler. Onunda fiyatları uçtu.
?

Fark yoksa s10 plus alın
yani s10+ daha ucuza geliyor diyebilirim

Ben Nisan ayında 23K'ya almıştım. Gayet memnunum. S10+'ı Samsung'tan alırsanız Buds3'te veriyorlar yanında. Yansıma önleyici ekran haricinde hiçbir özelliği yok.

Hmm anladım ilk başta S9 bakmıştım almışken iyi bir şey olsun dediğim için S9+ cıktım ama S10+ ve fiyatı görnce saçma şekilde kala kaldım performans farkı cok yoksa S10+ alıp geçeceğim daha yeni bir cihaz olmasından dolayı

Peki S9 önerir misin fiyat ve performans olarak? Ve yılına göre

Yani S10+ daha ucuza geliyor diyebilirim

Performans farkı mı? S10 Plus S9 Plus'dan %28 daha güçlü ekran kaplaması daha yeni S10 al geç

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı