Samsung Tab S6 Lite 2024 alınır mı?

themeister10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, S23 kullanıcısıyım fakat ekranı bazı işler için küçük kalıyor. Taşınabilir başka bir cihazım yok. Fazla para harcamadan bir cihaz almak istiyorum. Öğrenci indirimi ile beraber 8500 liraya geliyor Samsung Tab S6 Lite 2024 modeli. S Pen için bir adım önde diğer cihazlardan benim gözümde ama RAM 4 GB olması kafamı karıştırıyor. Maksimum bütçem 10k, zaten emin de değilim almasam da olur bu sebeple kafam birazcık karışık. Çok uygulama açmayacağım ama takılma donma gibi problemler yaşamak korkutuyor özellikle S23 gibi güçlü ve hızlı bir cihazdan sonra kullanmak. Bir de ekran tazeleme oranı muhabbeti var, S23 120Hz ama bildiğim kadarıyla Tab S6 Lite 60Hz, alışabilir miyim? PC ekranım da 60Hz bir sıkıntı çekmiyorum ama tablette durum ne olur merak etmiyor değilim. Başka tabletlere de baktım ama One UI arayüzünden fazlasıyla memnunum. Ayıca, Samsung Tab A9+ modelinde S Pen desteği olmaması da elememe sebep oldu.

Tab S6 Lite iyi güzel de, ben yine gider Ipad 9.nesil ya da biraz daha çıkıp 10.nesil alırdım. O kadar mutluyum ki kendisiyle, arka planda 5-6 uygulamayı rahat çalıştırıyorum, ekrana aşığım.

Bunun yerine ikinci el Tab S7 ve S8'lere bakabilirsiniz.
hocam elektronikte ikinci el tercih etmiyorum. ilgin için teşekkürler.

Tab S6 Lite iyi güzel de, ben yine gider Ipad 9.nesil ya da biraz daha çıkıp 10.nesil alırdım. O kadar mutluyum ki kendisiyle, arka planda 5-6 uygulamayı rahat çalıştırıyorum, ekrana aşığım.
telefon samsung olunca samsung tablet almak daha mantıklı değil mi peki?

Redmi pad SE daha iyi.
hocam arayüz, maalesef berbat...

hocam elektronikte ikinci el tercih etmiyorum. ilgin için teşekkürler.
O zaman S6 Lite dışında seçeneğiniz yok zaten.

1731183926232.png

O zaman S6 Lite dışında seçeneğiniz yok zaten.

Eki Görüntüle 2348342
İstediğiniz kadar ağlayabilirsiniz. Ipad'e herhangi bir rakip görmüyorum. Telefonum S23 FE, tabletim de Ipad 9.nesil. Not alma ve bir şeyler izleyip okuma konusunda hiç yarı yolda bırakmadı. Alt segmentteki herhangi bir Samsung tablete gidip 10 bin vermem, paraya yazık.

İstediğiniz kadar ağlayabilirsiniz. Ipad'e herhangi bir rakip görmüyorum. Telefonum S23 FE, tabletim de Ipad 9.nesil. Not alma ve bir şeyler izleyip okuma konusunda hiç yarı yolda bırakmadı. Alt segmentteki herhangi bir Samsung tablete gidip 10 bin vermem, paraya yazık.
iPad 10. Nesil'i üst segment görüyorsanız vay halinize. Kalemin hissiyatını biliyor musunuz dicem de şimdi lamine cam yok. Sizde haklısınız.😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı