Samsung Tab S9 FE alınır mı?

Hocam peki tab S9 FE İle tab S9 FE wifi modelinin arasındaki fark nedir
Hocam aynılar diye biliyorum. Zaten tabletin ismi S9 FE Wifi.

Bence işinizi görür bir tablet. Sadece ekranı üst modellerine göre kötü ama onu da eğer bugüne kadar sürekli AMOLED ekranlara bakmadıysan fark etmezsiniz bile bence.

Son düzenleme:
Hocam aynılar diye biliyorum. Zaten tabletin ismi S9 FE Wi-Fi.

Bence işinizi görür bir tablet. Sadece ekranı üst modellerine göre kötü ama onu da eğer bugüne kadar sürekli AMOLED ekranlara bakmadıysan fark etmezsiniz bile bence.

Tamamdır hocam çok sağ olun.

S Pen'in ucu çıkıyor hocam. Cımbız gibi bir şeyle asılınca ufak bir sünger gibi çıkıyor dışarı. Zaten her yerde satılıyor uçları. S Pen'in kendisini komple kaybetsen bile 500 600 liraya onu da alabiliyorsun.

Hocam SAMSUNG EP-T6530N TYPE C & TYPE A HIZLI ŞARJ ALETİ ÜÇLÜ (65W-25W-15W) - SİYAY fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu şarj Tab S9 FE ye uygun olur değil mi?

Yetkili servis bu konuda yardımcı olmak için elinden geleni yapar. Hemen bitmez tabii ki bu kullanımınıza bağlı bir durumdur.

Hocam bu şarj SAMSUNG EP-T6530N TYPE C & TYPE A HIZLI ŞARJ ALETİ ÜÇLÜ (65W-25W-15W) - SİYAY fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Tab S9 FE için uygundur değil mi?

Son düzenleme:
Hocam tablet 15 watt destekliyor. Bunu alırsanız boşa gider.

O zaman alınabilir sadece ucunun kırıldığını duymuştum onu da Samsung servisi sıkıntı yapmadan hallediyormuş.
Evet takma uçlar da 5 li 120tl falan internette. Tek kötü yanı bence yavaş şarj olması samsung tabletlerin. Bende de tab s6 lite 2020 var mesela 3 saat sürüyor şarj olması. Ama alınmasına engel değil tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı