Samsung Tab S9 FE + alınmalı mı?

Adnan Yigit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 10-15 bin arası bir tablet arıyordum. Samsung Tab S9 FE+ çok aklıma yattı. Almamın ilk amacı ders çalışmak, not tutmak ve biraz da dizi film izlemek. Oyun oynama gibi bir derdim yok. Mobil oyun sevmem zaten. Oynayacağım maksimum Hay Day falan olur. TFT ekran olduğu için alınmaz yazan çok kişi gördüm. Sadece ekranı büyük olsun ders için işime yarasın dizi filmimi de izleyebileyim amacı olan biri için TFT ekran bir sorun mu? Honor ya da Huawei tabletlere ön yargılı bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TFT her ne kadar bir amoled kalitesinde olmasa da tam saydığınız aktiveteler için birebir bir tablet.

aynı amaç için kullanıyorum ekranı gayet iyi alınmaz diyenler saçmalamış tab s10 fe tanıtıldı ona da bakabilirsin istersen
hocam s9 fe+ 12.4 inç daha aklıma yattı. S10 fe'nin fiyatı da 20k civarı. Plus modelini istesem 26. Bütçem ona uygun olsa da ipad tercih ederdim.

TFT her ne kadar bir amoled kalitesinde olmasa da tam saydığınız aktiveteler için birebir bir tablet.
bende öyle düşünüyorum hocam teşekkürler.

hocam s9 fe+ 12.4 inç daha aklıma yattı. S10 fe'nin fiyatı da 20k civarı. Plus modelini istesem 26. Bütçem ona uygun olsa da ipad tercih ederdim.

bende öyle düşünüyorum hocam teşekkürler.
Fiyatının o kadar yüksek olduğunu bilmiyordum s9 fe+ en mantıklısı. Ekranı konusunda da içiniz rahat olsun gayet iyi tab s9 fe den yazıyorum şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı