Samsung Tab S9 için hangi şarj aletini alınmalı?

mamibaba31

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha yeni Samsung Tab S9 aldım ama adaptörü yoktu, bende adaptör almak istedim ama çok para istiyorlar orijinaline, bende linkteki Anker marka yine güvenilir ama ucuz olan seçeneğe kaydım. Ama şunu fark ettim ki bu cihaz 3 porta sahip ve 65 watt gücünde. Sorum şu; bu adaptörü kullanırsam eğer tabletime veya diğer cihazlarıma herhangi bir zarar gelir mi? Veya başka bir sorun olur mu? Birkaç ay sonra telefonu S24+ ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Samsung 45W ya da 25W al. Orijinal şarj aleti kullanmanı öneririm. Anker'dir Spigen'dir gerek yok onların fiyatları da tuzlu zaten.

Aksine Samsung'un şarj aletleri diğerlerine göre daha pahalı kalıyor.

Atılan Anker marka şarj aleti gayet iş görür ama sadece tableti şarj etmek içinse gereksiz gibi.

Aksine Samsung'un şarj aletleri diğerlerine göre daha pahalı kalıyor.

Atılan Anker marka şarj aleti gayet iş görür ama sadece tableti şarj etmek içinse gereksiz gibi.

Anker şarj aleti gereksiz zaten 3 tane girişi ne yapsın adam ki. Elinde şarj aleti var mı arkadaşın?

Pps desteği varsa adaptörde al. Samsung 65W da alabilirsin.
Hocam ankerin 323 mü ne diye bir modeli var ondan aldım 33 watt toplam güç veriyor zaten akşamları uyurken takarım bir tek okulda falan da powerbankim var zaten onunla çözerim gibime geliyor çok teşekkür ederim önerileriniz için 🙏🏼

Anker şarj aleti gereksiz zaten 3 tane girişi ne yapsın adam ki. Elinde şarj aleti var mı arkadaşın?
Elimde adaptör var ama biri 10 biri 18 watt gücünde 10 watt olan için şarj süresini 11 saat 18 watt olan için de 7 saat olarak gösteriyor

Zaten belirtmişim sadece tableti şarj etmek için gereksiz diye. Neyse arkadaş daha uygun bir model almış kendine.

Hocam Anker'in 323 mü ne diye bir modeli var ondan aldım 33 watt toplam güç veriyor zaten akşamları uyurken takarım bir tek okulda falan da powerbankim var zaten onunla çözerim gibime geliyor çok teşekkür ederim önerileriniz için 🙏🏼

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Özellikle elektriklerin çok gidip geldiği yerlerde yaşıyorsanız geceleri şarja takmanızı pek önermem.

Zaten belirtmişim sadece tableti şarj etmek için gereksiz diye. Neyse arkadaş daha uygun bir model almış kendine.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Özellikle elektriklerin çok gidip geldiği yerlerde yaşıyorsanız geceleri şarja takmanızı pek önermem.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim ürün de geldi zaten denedim 2 saate yakın bir sürede tam şarj ediyor ki bu çok iyi elektrikler de pek gitmiyor o yüzden sorun yaşayacağımı düşünmüyorum yardım için herkese teşekkürler 🙏🏼

Technopat Haberler

Geri
Yukarı