Samsung Tab S9 vs iPad 10. nesil

utopianwhale

Hectopat
Öncelikle merhaba. Not tutmak için tablet bakıyorum bu iki cihaz arasında kaldım. Samsung 570 TL daha ucuz geliyor üstelik yanında Buds 2 Pro ile. Daha önce hiç Apple cihazım olmadı içerisindeki çoğu uygulama ya ücretli ya da abonelik sistemli diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

iPad 9.nesil kullanıyorum sorularınıza cevap vereyim. Not tutma konusunda, tablet konusunda Apple 1 numaradır. Yıllar geçse bile yavaşlama kasma olmaz. Not tutma uygulamalarına gelirsek, popüler not tutma uygulamaları GoodNotes, Notability. İkisinde de üyelik sistemi var. Ben GoodNotes'ta ömür boyu üyelik aldım, 200 TL civarına geldi sınırsız not açma hakkım oldu. Notability'de ise aylık üyelik alabiliyorsun. Tabii illaki bu 2 not uygulamasını kullanmak zorunda değilsin, ücretsiz not tutma uygulamaları da var. Sadece bu 2'si bayağı popüler. Ekstradan şöyle bir şey de var iPad alacaksan kalemini de almak zorundasın yanında gelmiyor oda 3000 TL civarı.

iPad 9.nesil kullanıyorum sorularınıza cevap vereyim. Not tutma konusunda, tablet konusunda Apple 1 numaradır. Yıllar geçse bile yavaşlama kasma olmaz. Not tutma uygulamalarına gelirsek, popüler not tutma uygulamaları GoodNotes, Notability. İkisinde de üyelik sistemi var. Ben GoodNotes'ta ömür boyu üyelik aldım, 200 TL civarına geldi sınırsız not açma hakkım oldu. Notability'de ise aylık üyelik alabiliyorsun. Tabii illaki bu 2 not uygulamasını kullanmak zorunda değilsin, ücretsiz not tutma uygulamaları da var. Sadece bu 2'si bayağı popüler. Ekstradan şöyle bir şey de var iPad alacaksan kalemini de almak zorundasın yanında gelmiyor oda 3000 TL civarı.

Kalemiyle birlikte aldım fiyatı zaten ama bana Samsung daha cazip geliyor nedense.

Neden böyle düşünüyorsunuz? Karar değiştirdim S9 Ultra modelini almayı düşünüyorum ekran olarak iPad Air'den daha iyi üzmeyeceğini düşünüyorum. iPad Pro düşünebilirdim ama bütçe açısından arada çok büyük fark var.
Hocam samsung vs başka tabletler 2 sene gibi bir süreden sonra kasmaya başlıyor. Ve başka bir şey de değer kaybı. Apple ürünleri değer kaybetmiyor rahatça satabiliyorsunuz. Her türlü karlı oluyor.

Dediğim gibi üzeceğini düşünmüyorum içerisinde Snapdragon 8 gen 2 var. İleride satmayı düşünmüyorum olmadı takas yoluyla bir üst modele geçerim. Depolamasının daha iyi olması MicroSD imkanını sunmasıda cabası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı