Samsung Tab S9 vs iPad Air 6. nesil

Ahmet Gönen

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite için not almak, film video izlemek için en az 5 yıl dayanacak bir tablete ihtiyacım var. Hangisi daha mantıklı olur? Samsung 120 Hz AMOLED olduğu için ilgimi çekiyor ama IPad'ın işlemcisi güçlü. Hangisi daha iyi olur?

Üniversite için not almak, film video izlemek için en az 5 yıl dayanacak bir tablete ihtiyacım var. Hangisi daha mantıklı olur? Samsung 120 Hz AMOLED olduğu için ilgimi çekiyor ama IPad'ın işlemcisi güçlü. Hangisi daha iyi olur?

Kullanim amaciniza bagli, ben sirf 60 Hz diye Air almazdim. Standart YouTube falan gezerim diyorsaniz s9.

Birisi 2018 de çıkmış telefon diğeri ise tablet. Aradaki bağlantıyı anlayamadım.

Önceden konu başlığında Sadece Samsung S9 yazıyordu. Şimdi Tab S9 olarak güncellenmiş. Bilginiz olsun. Moderasyon bile hatasını kabulleniyor iken bana suç yüklemeyin.

Son düzenleme:
Birisi 2018 de çıkmış telefon diğeri ise tablet. Aradaki bağlantıyı anlayamadım.
Konu sahibi Galaxy Tab S9 modelinden bahsediyor.

Not alırken ve film izlerken işlemcinin güçlü olması çok önemli değil, önemli olsa bile S9'un işlemcisi kötü değil. Şahsen Amoled ekran kullandığı ve daha ucuz olduğu için s9 alırdım. İmkanınız varsa satın almadan önce mağazada tabletleri denemenizi tavsiye ederim.

Önceden konu başlığında sadece Samsung S9 yazıyordu. Şimdi Tab S9 olarak güncellenmiş. Bilginiz olsun. Moderasyon bile hatasını kabulleniyor iken bana suç yüklemeyin.

Hatam yüzünden 1 saat ceza aldım ve başlık düzeltildi dalgınlığıma geldi anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Tabii kullanım amacına da bağlı ama kesinlikle Air 6. Tab S9'un ekranı dışında tek bir artısı yok ki Air 6 nında gayet akıcı bir ekranı var.

Hocam ayrıca telefonum Samsung. iPad kullanırken sıkıntı çıkartır mı dosya alışverişi konusunda zorluk oluyormuş diye duymuştum. Sizce 60 Hz ekranı ekosistem uyumsuzluğunu vs. göze alıp iPad almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Hatam yüzünden 1 saat ceza aldım ve başlık düzeltildi dalgınlığıma geldi anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

Hocam ayrıca telefonum Samsung. iPad kullanırken sıkıntı çıkartır mı dosya alışverişi konusunda zorluk oluyormuş diye duymuştum. Sizce 60 Hz ekranı ekosistem uyumsuzluğunu vs. göze alıp iPad almak mantıklı mı?
Hocam bana sorarsanız Tab S9'un Segment olarak rakibi Air 6 modeli değil, Air 5 modelidilir.Zaten Tab S9 20.000 civarında ama Air 6 23.000-24.000 civarında. O yüzden Tab S9 dan çok çok daha iyi bir tablet. Zorlarsan S9 Ultra ile bile kapışır. Ekranı dışında Ultradan bi eksisi olduğunu düşünmüyorum Birde Dex konusu var tabiki. Ekosistem için Tab S9 almak mantıklı olabilir hemde daha ucuza gelir.Air 6 modeline birde kalem parasını eklemek bütçeyi sıkıntı derecede yükseltebilir. Eğer telefondan dosya aktarımı yaparsanız ya da ekosistemi kullanırsanız ve bütçe açısından Tab S9 modeli sizin için daha iyi olabilir. Tab S9 da gayet güzel bir tablettir uzun bir süreçte her işinizi görür.

Dosya atmak zorluk olmaz Drive var sonuçta bilgisayar telefon tablet arasında Huawei olmadığı sürece çok rahat iş görür fakat Samsung ekosisteminin diğer özelliklerine ihtiyacınız olursa S9 daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı