Samsung Tab vs iPad

Bende aylardır İPad Air M2 kullanıyorum. Hiç bir sorununu görmedim, yine alacak olsam yine bu tableti alırdım.
Asıl nokta ise şu;
İki tablette bütçesinin en iyileri ve ikisi de alan kişiyi pişman etmez ama birbirlerinden artı veya eksi olduğu noktalar var. Burada da işin içine ihtiyaçlar giriyor. Örneğin bol film izleyecekseniz TabS9, çok çizim yapacaksanız ve güçlü bir işlemci istiyorsanız İPad Air M2 alırsınız. Ha İPad film konusunda ya da Samsung güç ve çizim konusunda pişman eder mi, etmez ama alınan verimin düşeceği aşikar.

Eğer güç arıyorsanız iPad Air M.2 alın, Samsung'un kalemi çizim için belirli bir seviyeye kadar iyi onu ilerisinde pencil Pro ile rekabet edemiyor eğer Adobe uygulamalarını kullanılırım performans gerekli diyorsanız Air M.2, daha çok dizi film ağırlıklı diyorsanız S9 daha iyi olur not tutma PDF okuma gibi işleri iki tablet de çok iyi bir şekilde yapıyor zaten.

Bende aylardır iPad Air M.2 kullanıyorum. Hiçbir sorununu görmedim, yine alacak olsam yine bu tableti alırdım.
Asıl nokta ise şu;
İki tablette bütçesinin en iyileri ve ikisi de alan kişiyi pişman etmez ama birbirlerinden artı veya eksi olduğu noktalar var. Burada da işin içine ihtiyaçlar giriyor. Örneğin bol film izleyecekseniz tabs9, çok çizim yapacaksanız ve güçlü bir işlemci istiyorsanız iPad Air M.2 alırsınız. Ha iPad film konusunda ya da Samsung güç ve çizim konusunda pişman eder mi, etmez ama alınan verimin düşeceği aşikar.

Peki şarj süresi nasıl sizce veya ekran konusunda eksiklik hissettiriyor mu ve kalem kullanıyor musunuz?

Eğer güç arıyorsanız iPad Air M.2 alın, Samsung'un kalemi çizim için belirli bir seviyeye kadar iyi onu ilerisinde pencil Pro ile rekabet edemiyor eğer Adobe uygulamalarını kullanılırım performans gerekli diyorsanız Air M.2, daha çok dizi film ağırlıklı diyorsanız S9 daha iyi olur not tutma PDF okuma gibi işleri iki tablet de çok iyi bir şekilde yapıyor zaten.

Anladım galiba Air 6'dan yana olacak kararım.

Peki şarj süresi nasıl sizce veya ekran konusunda eksiklik hissettiriyor mu ve kalem kullanıyor musunuz?
Günde 8 saat civarı kalemi kullanıyorum ve çok başarılı Apple pencil pro. Ekran süresi de Youtube ve not uygulamalarında aşağı yukarı 7 saat civarında oluyor ama yemek molalarında falan şarja takıyorum ve 20 dakika yemek yerken baya dolmuş oluyor.

Karar vermek zor oluyor iki kullanıcı da bayağı memnun.
Yazı tura at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı