Smmmhunter
Megapat
Hayır yok. Sadece orijinal kılıflar inanılmaz pahalı. Tek şikayetim bu. Apple ve Samsung'ta da aynı durum geçerli.Şikayetçi olduğunuz bir nokta var mı?
Karar vermek zor.
Hayır yok. Sadece orijinal kılıflar inanılmaz pahalı. Tek şikayetim bu. Apple ve Samsung'ta da aynı durum geçerli.Şikayetçi olduğunuz bir nokta var mı?
Karar vermek zor.
Kulağına İPad Air M2 al diye fısıldamışım gibi varsay. [Şahsi tercihŞikayetçi olduğunuz bir nokta var mı?
Karar vermek zor.
Bende aylardır iPad Air M.2 kullanıyorum. Hiçbir sorununu görmedim, yine alacak olsam yine bu tableti alırdım.
Asıl nokta ise şu;
İki tablette bütçesinin en iyileri ve ikisi de alan kişiyi pişman etmez ama birbirlerinden artı veya eksi olduğu noktalar var. Burada da işin içine ihtiyaçlar giriyor. Örneğin bol film izleyecekseniz tabs9, çok çizim yapacaksanız ve güçlü bir işlemci istiyorsanız iPad Air M.2 alırsınız. Ha iPad film konusunda ya da Samsung güç ve çizim konusunda pişman eder mi, etmez ama alınan verimin düşeceği aşikar.
Bence Samsung'un ekranı daha iyi dicem de doğru. iPad'de de Samsung ekran var.Kulağına İPad Air M2 al diye fısıldamışım gibi varsay. [Şahsi tercih]
Eğer güç arıyorsanız iPad Air M.2 alın, Samsung'un kalemi çizim için belirli bir seviyeye kadar iyi onu ilerisinde pencil Pro ile rekabet edemiyor eğer Adobe uygulamalarını kullanılırım performans gerekli diyorsanız Air M.2, daha çok dizi film ağırlıklı diyorsanız S9 daha iyi olur not tutma PDF okuma gibi işleri iki tablet de çok iyi bir şekilde yapıyor zaten.
Peki şarj süresi nasıl sizce veya ekran konusunda eksiklik hissettiriyor mu ve kalem kullanıyor musunuz?
Bence Samsung'un ekranı daha iyi diyeceğim de doğru. IPad'de de Samsung ekran var.![]()
Günde 8 saat civarı kalemi kullanıyorum ve çok başarılı Apple pencil pro. Ekran süresi de Youtube ve not uygulamalarında aşağı yukarı 7 saat civarında oluyor ama yemek molalarında falan şarja takıyorum ve 20 dakika yemek yerken baya dolmuş oluyor.Peki şarj süresi nasıl sizce veya ekran konusunda eksiklik hissettiriyor mu ve kalem kullanıyor musunuz?
Yazı tura at.Karar vermek zor oluyor iki kullanıcı da bayağı memnun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.