Smmmhunter
Megapat
Samsung telefonla iPad almak kadar saçma bir şey olamaz. Tab S9 Plus çok daha mantıklı bir seçenek. Quick Share, ekosistem vs gibi şeylerden mahrum kalacaksınız.Anladım galiba Air 6'dan yana olacak kararım.
Samsung telefonla iPad almak kadar saçma bir şey olamaz. Tab S9 Plus çok daha mantıklı bir seçenek. Quick Share, ekosistem vs gibi şeylerden mahrum kalacaksınız.Anladım galiba Air 6'dan yana olacak kararım.
Hocam ben arkadaşın kulağına fısıldıyorum, niye laf dinliyorsun ayıp değil mi.Bence Samsung'un ekranı daha iyi dicem de doğru. iPad'de de Samsung ekran var.![]()
Tableti ne için kullacağını yazdığında oyun falan göremedim, aksine film falan demişsin. Neden İpad ki. Samsung daha çok işine gelir gibime geldi.Anladım galiba Air 6'dan yana olacak kararım.
Günde 8 saat civarı kalemi kullanıyorum ve çok başarılı Apple Pencil Pro. Ekran süresi de YouTube ve not uygulamalarında aşağı yukarı 7 saat civarında oluyor ama yemek molalarında falan şarja takıyorum ve 20 dakika yemek yerken bayağı dolmuş oluyor.
Yazı tura at.
Samsung telefonla iPad almak kadar saçma bir şey olamaz. Tab S9 Plus çok daha mantıklı bir seçenek. Quick share, ekosistem vs gibi şeylerden mahrum kalacaksınız.
Yüzde 100'den yüzde 20'ye olan ekran süresi ve kullandığım uygulamalar.
Eki Görüntüle 2349738
USB C çizim için alınmaz. Mutlaka bir şeylerden feragat etmen lazım karar vermek için.Kalem biraz fiyatı arttırıyor Pro olunca USB C düşündüm ama pek önermiyorlar bilmiyorum zaten 2. nesil desteği yok tek seçenek Pro gibi.
Adobe uygulamalarından hangileri hocam?Ben Adobe uygulamalarını çok sık kullanıyorum o yanda Samsung da geride kalıyor.
Bayağı iyi bir oran.
Karar vermek zor oluyor iki kullanıcı da bayağı memnun.
Adobe uygulamalarından hangileri hocam?
Ben Adobe uygulamalarını çok sık kullanıyorum o yanda Samsung da geride kalıyor.
Bayağı iyi bir oran.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.