xirfan3143262
Picopat
Arkadaşlar ben Samsung diyorum çünkü Samsung'un son çıkan telefonu IPhone'nin yeni çıkan telefonundan daha guclu. Bakıp karsılastırabilirsiniz.
Net iPhone. Üzerine tartışılacak bir konu değil.
Pahalı olanı seçiçek kadar bilgisizsin.![]()
2 yıl sonra yazılım desteğini almayıp şişecek bir cihaza verecek param yok diyelim biz ona![]()
iPhone 6 WhatsApp bile açmıyor hocam.Güldürme beni.
Pahalı olanı seçiçek kadar bilgisizsin.![]()
2 yıl sonra yazılım desteğini almayıp şişecek bir cihaza verecek param yok diyelim biz ona![]()
Hocam hele hele bu whatshapp desteği konusunda çok fazla yanlış bilgiler var, bazı insanlar iphone 7 nin bile whatshapp açmadığını düşünüyor.9 yıllık cihaz ve hâlâ Whatsapp açıyor. 8 yıllık iPhone 7’de düzgün bir PubG performansına sahip. Yanlış bilgiler uçuşuyor konuda…
Samsung sadece ülkemizde daha ucuz. Onun dışında diğer ülkelerde IPhone'den daha pahalı.
Ayrıca bir Samsung fanboyusun ve konuyu duygularını tatmin etmek için açmışsın, çok belli oluyor. Acıdım açıkçası.
S10 hala düzgün bir şekilde kullanılabiliyor. O kadar da değil. Telefonları nasıl kullandın bilmiyorum ama 10'dan fazla Samsung telefon kullandım, şu anda aktif olarak iPhone kullanıyorum.
9 yıllık cihaz ve hâlâ WhatsApp açıyor. 8 yıllık iPhone 7'de düzgün bir PUBG performansına sahip. Yanlış bilgiler uçuşuyor konuda…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.