Samsung vs iPhone

IPhone'un donanım ve yazılımını seviyorum, Android'lere göre daha akıcı bir yazılıma sahip arayüz olarak da Android'lere göre daha iyi hoş ve güzel. Son gelen güncellemelerle çok daha özelleştirebilir bir hal aldı. Bu zamana kadar hiç Samsung telefonum olmadı, kullanmadım. iPhone ve diğer Android telefonları kullandım.

iPhone 6 WhatsApp bile açmıyor hocam. :D Güldürme beni.

9 Yıl önce çıkmış bir cihaz yazılım desteği daha geçen sene kesildi evet ;) ayrıca WhatsApp'ı da gayet açıyor dostum.

Note7 Note 8 S9, Note 10 Note 20 kullanmış biri olarak yazıyorum sana bunu. Aldığın her Samsung cihaz güncel olarak IPhone'dan daha iyi olabilir ancak 2-3 yıl sonra çöp oluyor cihaz. 2 yılda bir telefon değiştirirm ben diyorsan Samsung'dan devam edebilirsin ;)

Pahalı olanı seçiçek kadar bilgisizsin. :D

Samsung sadece ülkemizde daha ucuz. Onun dışında diğer ülkelerde iPhone’den daha pahalı.

Ayrıca bir Samsung fanboyusun ve konuyu duygularını tatmin etmek için açmışsın, çok belli oluyor. Acıdım açıkçası.

2 yıl sonra yazılım desteğini almayıp şişecek bir cihaza verecek param yok diyelim biz ona ;)

S10 hala düzgün bir şekilde kullanılabiliyor. O kadarda değil. Telefonları nasıl kullandın bilmiyorum ama 10’dan fazla Samsung telefon kullandım, şu anda aktif olarak iPhone kullanıyorum.

9 yıllık cihaz ve hâlâ Whatsapp açıyor. 8 yıllık iPhone 7’de düzgün bir PubG performansına sahip. Yanlış bilgiler uçuşuyor konuda…

iPhone 6 ve 5S açıyor, gidin ilk önce düzgün araştırın, öyle laf atın.

9 yıllık cihaz ve hâlâ Whatsapp açıyor. 8 yıllık iPhone 7’de düzgün bir PubG performansına sahip. Yanlış bilgiler uçuşuyor konuda…
Hocam hele hele bu whatshapp desteği konusunda çok fazla yanlış bilgiler var, bazı insanlar iphone 7 nin bile whatshapp açmadığını düşünüyor.

Samsung sadece ülkemizde daha ucuz. Onun dışında diğer ülkelerde IPhone'den daha pahalı.

Ayrıca bir Samsung fanboyusun ve konuyu duygularını tatmin etmek için açmışsın, çok belli oluyor. Acıdım açıkçası.

S10 hala düzgün bir şekilde kullanılabiliyor. O kadar da değil. Telefonları nasıl kullandın bilmiyorum ama 10'dan fazla Samsung telefon kullandım, şu anda aktif olarak iPhone kullanıyorum.

9 yıllık cihaz ve hâlâ WhatsApp açıyor. 8 yıllık iPhone 7'de düzgün bir PUBG performansına sahip. Yanlış bilgiler uçuşuyor konuda…

8 yıllık PUBG açacak Android telefon bile yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı