Samsung vs iPhone

Ben param olduğu sürece iPhone kullanırım çünkü alıştım. Ancak fiyat performans olarak Samsung daha iyi geliyor bana ( benim kullanım alanıma göre). Üstelik ekranlarını çok başarılı buluyorum. Ama IPhone'dan uzun bir süre şaşmam yazılım, kamera ve performansı beni tatmin ediyor.

Samsung kesinlikle daha iyi, her zaman iPhone cihazlara göre daha üstün telefonlar üretti. iPhone, HD+ ekranlı telefonlar üretirken Samsung, QHD+ ekranlı telefonlar üretiyordu. Son çıkan S23 serisi, iPhone 14 serisinden kesinlikle daha iyi ama ülkemizde iPhone kullanmanın havalı olduğunu sanan teknoloji cahilleri var maalesef.

Samsung kesinlikle daha iyi, her zaman iPhone cihazlara göre daha üstün telefonlar üretti. iPhone, HD+ ekranlı telefonlar üretirken Samsung, QHD+ ekranlı telefonlar üretiyordu. Son çıkan S23 serisi, iPhone 14 serisinden kesinlikle daha iyi ama ülkemizde iPhone kullanmanın havalı olduğunu sanan teknoloji cahilleri var maalesef.

S22 Ultra sorunları ile buna güldü 🙂 S23 serisi iPhone 14 serisinden kesinlikle daha iyi ama her zaman Samsung daha üstün telefon üretti diye bir şey olamaz, bu bir fanboy cümlesidir.

Çözünürlükten daha fazla göze çarpan bir şey varsa o da ekran panelidir. Çözünürlük küçük ekranlı cihazlar için çok belli olmasa da keşke iPhone modellerinin hepsi OLED ekran olsa. LCD ekran cidden taş devri hissi veriyor bana film izlerken.

10 yıllık Android kullanıcısıyım. IPhone'a geçtiğim gibi dedim telefon budur.

İnternette Samsung S22 mi S23 mü hatırlamıyorum ama iPhone 14 ile karşılaştırmışlardı. Samsung çok üstündü. Ayrıca tek bir videoda değil bir sürü video vardı.
Bana göre Samsung. Samsung S23 QHD ekranı harika. Telefonu yere koyun arkasındaki arka planın aynısını açın adeta telefon yok oluyor o derece gerçekçi bir ekrana sahip.
Kameraya gelecek olursak da Samsung üstün. S22 kamera netliği olsun Zoom olsun iPhone 14'ten kat ve kat daha üstün.
Samsung fanboyluğu yapmıyorum ama bir telefona hava atmak için 30000 TL vermem.
Ha bu arada iPhone ilk çıktığında Samsung CPU'sunu kullanıyordu.😉

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı