Samsung vs iPhone

iPhone.

iPhone 6 WhatsApp bile açmıyor hocam. :D Güldürme beni.
iPhone 6 yeteri kadar alacağı güncellemeyi aldı. Bir zahmet ? iPhone 6 ile aynı senede çıkan Samsung S5 en son Android 6 Marshmallow aldı (2015). iPhone 6 ise iOS 12 aldı :D? (2018)

Ya su s veya Note serisi kullanip IPhone'a gecince atilim yaptigini dusunenler ciddi soruyorum ne yaşıyor?
S10'da itibaren amiral Samsung'lar cok basarili uzun omurluluk anlaminda. IPhone'a gectigimde cok fazla seyin eksikligini hissettigim gibi bahsedilen muazzam stabiliteyi de asla gormedim. Her iOS guncellemesinde su duzelmeli bu duzelmeli mesajlarini gorebilirsiniz. Sattigimda para etsin deniyorsa veya kullanilmak isteniyorsa iPhone, F/P olsun sattigimda da para etsin derdim yok deniyorsa Samsung benim icin. iPhone 13 adina bile video performansı harici vay be dedirten şey olmadigi gibi rahatsiz eden bircok yazilimsal şey yasadim. Guncelle, guncelle, guncelle…

iPhone daha stabil daha akıcı ve daha güvenli ama bütçe meselesi biraz da alınabilecek en uygun modelin 15 bin tl den aşağıya olmadığını düşünürsek android fiyat performans olarak kalıyor

Samsung derim ben. 2023'de iOS'un pek avantajı kalmadı. Android bana daha çok hitap ediyor.

Açıkcası Samsung amiral gemileri hem sade tasarımlı, premium ve şık ve arayüzü diğer arayüzlere nazaran daha sorunsuz ve sade oluyor.

Doğrudan Samsung vs iPhone diyemeyiz ama model karşılaştırabiliriz.
Mesala S23'ün rakibi iPhone 14 ama hem kamera hem SoC olarak 14 Pro modeliyle baş edebiliyor. S23 Ultra'ya değinmiyorum bile, net bir şekilde telefonların zirvesini temsil ediyor.

S22'ye gelecek olursak rakibi iPhone 13 ama kamera dışında iPhone 13 daha iyi. Bu arada konuda hayatı boyunca sadece mağazalarda iPhone kullanıpta fanlık yapanlar çok.

Son olarakta Apple hala GPU'yu PowerVR'dan tedarik ediyor, GPU konusunda 8+ Gen 1'i zar zor geçtiler A16 ile. Hatta Genshin Impact gibi oyunlarda sürdürülebilir performansta 14 Pro, 12T Pro'dan geride.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı