Benim aklımda şarj süresi performansı ve kamera performansı variOS tarafını seviyorsanız güvenli liman, S26 ya karar verirseniz bir süre bekleyip almak daha mantıklı olur gibi.
Aklınızdaki soru işaretlerini söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz.
Olmaz, bobrek olmadan yasanmaz cunku.Direk 17 Pro Max. S26 serisi S25 serisi gibi fiyasko olacak.
Benim aklımda şarj süresi performansı ve kamera performansı var.
Performans konusunda iki cihaz da çok üst seviye olduğu için aradaki fark minimal olacaktır ve günlük kullanımda büyük ihtimalle hissedilmez. Testlerde tek çekirdekte iPhone tarafı, çok çekirdekte ise Samsung tarafı üstün gelecektir.Benim aklımda şarj süresi performansı ve kamera performansı var
Iste Apple farki, rakibin elindeki ozelligi en iyi sekilde kullanir XD.Apple da Google ile anlaştı yapay zeka konusunda, zaten son modeli alacağınız için yapay zekası değişince direkt kullanabileceksiniz. Pro Max alacağınız için de bataryası gayet yeterli olacaktır. Sistem stabilitesi ve güvenilirlik açısından Apple Android'e göre daha iyi bence. 11 kullanıcısı olduğunuzu da hesaba katarsak naçizane tavsiyem 17 Pro Max almanız olacaktır.
Iste Apple farki, rakibin elindeki ozelligi en iyi sekilde kullanir xd.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.