Samsung vs iPhone

Bütçe
150000
Benim aklımda şarj süresi performansı ve kamera performansı var.

Eskiden kamera performansında özellikle Instagram'da Samsung gerideydi kalitesi düşük çıkmaktaydı fakat S24 serisiyle beraber IPhone'dan hiç fark kalmadı şarj konusunda biri 40W biri 45 ancak batarya kapesitelerini hesaba katarsak eşit diyebiliriz.

Benim önerim eğer yapay zekadan arayüzden ve özgürlüğünden dolayı S26 serisi az kaldı çıkmasına zaten.

Benim aklımda şarj süresi performansı ve kamera performansı var
Performans konusunda iki cihaz da çok üst seviye olduğu için aradaki fark minimal olacaktır ve günlük kullanımda büyük ihtimalle hissedilmez. Testlerde tek çekirdekte iPhone tarafı, çok çekirdekte ise Samsung tarafı üstün gelecektir.

Şarj süresi konusunda iPhone tarafında 17 Pro Max şu ana kadarki en iyi batarya performansına sahip gibi görünüyor ve forumlarda kötü yazılmış bir yoruma denk gelmedim. İnternette “all day battery test” veya benzer isimlerle yapılan testler bulunuyor, onları inceleyebilirsiniz. Bana göre gayet yeterli.

Samsung tarafında ise S26 serisinin tatmin edici bir pil süresi sunacağı düşünüyorum batarya kapasitesinde bir artış beklenmiyor.

Kamera konusunda ise gördüğüm kadarıyla Samsung tarafında çok büyük bir sıçrama beklenmiyor, daha çok S25 Ultra’nın makyajlanmış hali gibi olacak. S25 Ultra ve 17 Pro Max’in testlerini karşılaştırarak veya videolar izleyerek ortalama bir karara varabilirsiniz. Ancak cihaz henüz çıkmadığı için kesin yorum yapmak zor.

Apple da Google ile anlaştı yapay zeka konusunda, zaten son modeli alacağınız için yapay zekası değişince direkt kullanabileceksiniz. Pro Max alacağınız için de bataryası gayet yeterli olacaktır. Sistem stabilitesi ve güvenilirlik açısından Apple Android'e göre daha iyi bence. 11 kullanıcısı olduğunuzu da hesaba katarsak naçizane tavsiyem 17 Pro Max almanız olacaktır.

Apple da Google ile anlaştı yapay zeka konusunda, zaten son modeli alacağınız için yapay zekası değişince direkt kullanabileceksiniz. Pro Max alacağınız için de bataryası gayet yeterli olacaktır. Sistem stabilitesi ve güvenilirlik açısından Apple Android'e göre daha iyi bence. 11 kullanıcısı olduğunuzu da hesaba katarsak naçizane tavsiyem 17 Pro Max almanız olacaktır.
Iste Apple farki, rakibin elindeki ozelligi en iyi sekilde kullanir XD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı