Samsung Watch 5 alınır mı?

Hayir. O Health ile benim dedigim farkli. Health'i Android telefonlar kurabiliyor. Ancak EKG ve Tansiyon icin Samsung Health Monitor gerekiyor. Bu sadece Galaxy Store'dan indirilebilen bir icerik.
YouTube üzerinde APK kuranlar falan vardı bayağı ama bilmiyorum.

Samsung Watch 5 aldım ama sanırım kutusundan şarj aleti çıkmıyormuş, böyle bir şey var mı cidden?

Son düzenleme:
Samsung Watch 5 aldım ama sanırım kutusundan şarj aleti çıkmıyormuş, böyle bir şey var mı cidden?
Şarj aletinden kastınız adaptörse Watch 4'te de çıkmıyor, yeni bir şey değil. Hatta benim aldığım kulaklık, bileklik, saatlerin hiçbirinden adaptör çıkmadı bu zamana kadar. Yok kablosuz manyetik aletten söz ediyorsanız burada var gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarj aletinden kastınız adaptörse Watch 4'te de çıkmıyor, yeni bir şey değil. Hatta benim aldığım kulaklık, bileklik, saatlerin hiçbirinden adaptör çıkmadı bu zamana kadar. Yok kablosuz manyetik aletten söz ediyorsanız burada var gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldım bakalım, umarım çıkar. Bazı kişiler içinde şarj aleti olmadığını söylüyor.

Şarj standı çıkıyor, standı takacağın usb adaptör çıkmıyor dostum.
O sorun değil, type-c adaptörüm var.

Yarın saati alacağım da içerisinden şarjla çıkar mı? (Evde olmayacağım, telefondan şarj etmek de sorun gibi geliyor).

Bir de saatin bir kez mi kurulumu yapılıyor? Oradan sıfır olduğu anlaşılır herhalde.

Son düzenleme:
AR duvar kağıdında nasıl karakteri değiştirebiliyoruz bir de?
APK ile indirince çalışır mı bilmiyorum ama Samsung'un AR oluşturma uygulaması var. Tip ve özellikleriyle oradan karakterler yaratıyorsunuz. Samsung'un diğer sistem uygulamalarıyla bağlantılı çalışıyor, arayanın arka planına hareketli bir şekilde ekleyebiliyorsunuz vs. gibi. Wear uygulamasıyla da muhtemelen bu şekilde çalışıyordur. AR uygulamasını kullanmadığım için kaldırmıştım, tam ayrıntılı anlatamam bu sebeple ama mantık bu şekilde işliyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 27
APK ile indirince çalışır mı bilmiyorum ama Samsung'un AR oluşturma uygulaması var. Tip ve özellikleriyle oradan karakterler yaratıyorsunuz. Samsung'un diğer sistem uygulamalarıyla bağlantılı çalışıyor, arayanın arka planına hareketli bir şekilde ekleyebiliyorsunuz vs. gibi. Wear uygulamasıyla da muhtemelen bu şekilde çalışıyordur. AR uygulamasını kullanmadığım için kaldırmıştım, tam ayrıntılı anlatamam bu sebeple ama mantık bu şekilde işliyor.
Çalışmıyor. :p

Technopat Haberler

Geri
Yukarı