Samsung Watch 6 ve Watch 6 classic şarj ne kadar gidiyor?

@Reven007 bende de Galaxy Watch classic 43mm var ve 16 saat civarı sarji gidiyor telefonun modeli nedir ve hangi ayarlamalari yapıp bu şarj suresini aldin acaba AOD de kapali bende.

Telefon S23. Saatte sürekli kalp atışı takipi, stres takibi açık. Tüm gün kolumda. Her gece uykumu takip ediyor. AOD kapalı kullanıyorum. Saatte konum, Wi-Fi kapalı. Diger özellikleri normal kullanıyorum. Bazen tam 2 gün bile yetiyor şarjı.
 
@Reven007 Anladım sağolasın bende amazondan almistim saati. Seninle ayni ozellikler acik/kapali da kullaniyorum tek fark telefonlarimiz demek benim sarj o yuzden bu kadar fazla gidiyor. Infinix note 11 pro Bluetooth 5.0 cihaz var bende 15 saat civari gidiyor anlamadigim sekilde evden disari cikmayinca (hareketsiz kaldigimda 20 saate cikiyor) Ama diger turlu isteyken falan gece 12 de sarjdan cikariyorum saat 17.00 gibi %15 civarinda oluyor.
İlerde z flip serisi yada 23 plus falan alicam o zmn daha uyumlu calisirlar, arka planda senkronizede saat benim 4 binlik infinixe ayak uydurmaya calisiyor😂😂(saat telefondan daha pahali)
 

Geri
Yukarı