Samsung Watch saatler alınır mı?

Watch 5 kullanmadığım için bir yorum yapamam ama pek farkı olacağını da sanmıyorum 4 ve 6 aynı zaten. Keşke Mi Band ile devam etseydiniz şarj ile uğraşmaydınız. Bu saatlerin amacı oyun olmadığı için içine yüklenilen oyunlar saçma sapan şeyler oluyor ve gerçek anlamda o şarjı yarım gün bile çıkarmaz dediğiniz gibi oyun oynarsanız.

Hocam bütçem kısıtlı ama fark varsa 6 da alabilirim sizin bütçede önerdiğiniz başka alternatif yok mu?

Benim arkadaşımda Watch7 var, instagram whatsapp gibi uygulamaları kullanabiliyor android saat. Benim de bir saat koleksiyonum var fakat hiç akıllı saatim yok,bir adet Watch4 almak istiyorum ama Watch7 ile arasında ne gibi farklar var o da böyle android programları açıyor mu bilen birisi yeşillendirebilir mi?

Hocam ilk defa akıllı saat alacağım bundan önce bende de Mi Band var dı estetik gözükmediği için kardeşime verdim. Bir de amacım okulda boş derslerde canım sıkılınca oyun falan açmak bu doğrultuda sizce kararım ne olmalı ve Watch 5 nasıl sizce.

Hocam oyun için alacaksanız 6 daha iyi olur, ancak içine yüklenen oyunlarda optimazsyon sorunları oluyor APK indirirseniz. Play Store'den indirdiğiniz oyunlar Watch 4'te de kasmıyor, ben Watch 4'te subway surfers falan oynuyordum bundan 2-3 ay önce hiç kasmadan. Ama şarjı 2 saat zor çıkartır.

Hocam oyun için alacaksanız 6 daha iyi olur, ancak içine yüklenen oyunlarda optimazsyon sorunları oluyor APK indirirseniz. Play Store'den indirdiğiniz oyunlar Watch 4'te de kasmıyor, ben Watch 4'te subway surfers falan oynuyordum bundan 2-3 ay önce hiç kasmadan. Ama şarjı 2 saat zor çıkartır.

Farka değer mi sizce bu konuda çok arada kaldım ve 4'ün kenarlarında çok boşluk yok mu?

Başkan bu Watch 4ü nerden alacağız ve piyasası ortalama ne kadar,link yasak değilse link paylaşabilir misiniz?

Benim arkadaşımda Watch7 var, Instagram WhatsApp gibi uygulamaları kullanabiliyor Android saat. Benim de bir saat koleksiyonum var fakat hiç akıllı saatim yok, bir adet Watch4 almak istiyorum ama Watch7 ile arasında ne gibi farklar var o da böyle Android programları açıyor mu bilen birisi yeşillendirebilir mi?

7'nin yaptığını 4'te yapıyor ancak arayüzde uygulamalarda ara sıra takılma yaşayabilirsiniz. Ben yatakta iken telefonu almadan hızlı yanıt vermek için, temassız ödeme için, müzik dinleme için kullanıyorum genellikle. Oyun, sosyal medya gibi şeyler başta heves oluyor sadece sonra oynamıyorsunuz kalıyor öyle.

7'nin yaptığını 4'te yapıyor ancak arayüzde uygulamalarda ara sıra takılma yaşayabilirsiniz. Ben yatakta iken telefonu almadan hızlı yanıt vermek için, temassız ödeme için, müzik dinleme için kullanıyorum genellikle. Oyun, sosyal medya gibi şeyler başta heves oluyor sadece sonra oynamıyorsunuz kalıyor öyle.
Saat koleksiyonuma bir adet akıllı saat eklemek istiyorum aşırı kullanımım olmayacak.Şarjı ne kadar gidiyor hocam normal kullanımda oyun falan açmadan dümdüz dursa ne kadar duruyor mesela?

Başkan bu Watch 4ü nerden alacağız ve piyasası ortalama ne kadar,link yasak değilse link paylaşabilir misiniz?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ha-ucuzu-yok-samsung-wacth-4-1288799825/detay 44mm bu sanırsam

Saat koleksiyonuma bir adet akıllı saat eklemek istiyorum aşırı kullanımım olmayacak. Şarjı ne kadar gidiyor hocam normal kullanımda oyun falan açmadan dümdüz dursa ne kadar duruyor mesela?

Hiçbir şey yapmazsam 3-4 gün gidiyor ancak Wi-Fi falan kapalı olacak. 44mm ve classic modellerinde bu süre uzayabilir.

Farka değer mi sizce bu konuda çok arada kaldım ve 4'ün kenarlarında çok boşluk yok mu?
Evet ama 44mm alırsanız ekran gövde oranı arttığından kenardaki boşluklar daha az kötü durur. ama dediğim gibi 4'ün 6 yada 7 ile çok bir farkı yok eğer aktif olarak uygulamaları kullanmayacaksanız. normal bir kullanıcı için yeterli ikisi de.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ha-ucuzu-yok-samsung-wacth-4-1288799825/detay 44mm bu sanırsam

Hiçbir şey yapmazsam 3-4 gün gidiyor ancak Wi-Fi falan kapalı olacak. 44mm ve classic modellerinde bu süre uzayabilir.
Pil ömrü 44müş hocam 2500 lira bütçem var biraz da temiz bişey olsun bu fiyata ne gelirse artık.Peki şarja takınca kaç dakikada doluyor?

5

Evet ama 44mm alırsanız ekran gövde oranı arttığından kenardaki boşluklar daha az kötü durur. ama dediğim gibi 4'ün 6 yada 7 ile çok bir farkı yok eğer aktif olarak uygulamaları kullanmayacaksanız. normal bir kullanıcı için yeterli ikisi de.
5i çok önermiyorlar neden acaba?

Pil ömrü 44müş hocam 2500 lira bütçem var biraz da temiz bir şey olsun bu fiyata ne gelirse artık. Peki şarja takınca kaç dakikada doluyor?

5

5I çok önermiyorlar neden acaba?

5'in 4 le çok farkı yok, ekran koruma teknolojisi daha iyi Bluetooth sürüm farkı 0.5GB RAM farkı falan var 2500'e Watch 6 bulursunuz. Şarj konusunda pek bir şey diyemeyeceğim çünkü benimkinin pil ömrü azalmış olabilir, ek olarak batayası diğer modellerden küçük olduğundan hızlı doluyor olabilir şarjı. Ancak çok uzun sürmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı