Samsung Yetkili Servis Sorunu

ArcosS3

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar,

18 Nisan 2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım Samsung Galaxy S6 cihazım bozuldu. 21 Eylül 2016 tarihinde Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerine bıraktım. 26 Eylül 2016 tarihinde ise Samsung Yetkili Servisine gönderildi. O süreçte ne Vatan Bilgisayar ne de Samsung beni bilgilendirdi.

29 Ekim tarihinde Samsung'u arayıp durumumu sordum ve ücret iadesinde bulundum. Böyle bir hakkınız yok cihazınızı biz değiştireceğiz değiştirme olunca ücret alamazsınız dediler. Bende peki tamam dedim. Sonra ki süreçte değişecek cihazım gelmedi. 38 iş günü olmasına rağmen ne telefon var ne bir şey.

Ücret iadesi istiyorum. Hakkınız yok diyorlar. Hakem heyetine başvuruda bulundum süreç 6 ay dediler. 6 ay boyunca telefonsuz mu gezeceğim? Hakkımızı koruyan bir insan evladı yok mudur acaba?

Üzücü bir olay yaşamışsın öncelikle senin elinde bir kanıt var mı? eğer var ise ve senin böyle bir hakkın olupta seni muaf ediyorlar ise ve değişim süresinde gecikme yapıyolar ise sen kanıtınla bir likte dilekçe yazıp tüketici haklarına yollayabilirsin ama fotokopisini yolla ne olur ne olmaz tedbirini al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı