Samsung Z Flip 7 alınır mı?

Bütçe
55K
Alabilirsin hocam. Geçenlerde MediaMarkt'te inceledim. Açılınca artık normal telefondan farkı kalmıyor. Katlama izi de baya azaltılmış.
Çok cilveli telefon. Ben de Iphone 16 arasında kaldım. Uzun vadede sıkıntı çıkarıyor mu merak ediyorum.
16 çöpü ile Z Flip 7 karşılaştırılamaz. Tabii ki Z Flip 7 daha güzel telefon.

Çok cilveli telefon. Ben de iPhone 16 arasında kaldım. Uzun vadede sıkıntı çıkarıyor mu merak ediyorum.

Evet çıkartıyor. Menteşe aralarına toz girmeler, ekranı plastik olduğundan dolayı açılmalar olabiliyor. Tabii bunlar 3-5 aylık mesele değil 1, 5-2 yılı doldurduğunuzda başınıza gelir.

Fold serisi bence özellikle telefonu iş veya okul için PDF, Office 365 gibi kullanımlarda tablet alternatifi olabilmesi ile fiyatı hariç efektif bir cihaz. Ancak flip serisinin yaşantımıza ne katabileceğini henüz çözemedim.

Kalem desteğini çıkarana kadar fold serisi benim için de öyleydi fakat Samsung efendi fold 7 de kalem desteğini çıkardı. O ekrana parmakla kim ne çizebilir hiç bilmiyorum.

Merhaba, Samsung Z Flip 7 telefonu almayı düşünüyorum ama sizce alınmaya değer mi?

Bende almayı düşünüyorum sponsorlu kullanıcılar yerıne şahsi alıp da kullanan kullanıcıların yorumları, videoları çıkasıya kadar bekliceğim çünkü Z Flip 6 da ekran şikayetleri çok. O kadar para verip de 6 ay sonra arızalanması üzücü olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı