B
Batuhan Görkem
Ziyaretçi
Neyse İphone 6 2500Mah batarya ile gelecek diyorlar. Rahatım.
Sürekli Samsung yanlı açıklamalarınızla objektif olmadığınızı zaten gösteriyorsunuz. Wipe cache ve wipe datadan sonra 3. parti program yüklemedende denedim, sonuç aynıydı zaten. Dünyanın 1 numarası ya da 20 numarası olması beni zerre ilgilendirmiyor. Sonuçta bu durum kabul edilebilir bir şey değil ne yazık ki..Telefonun derin uykuya girmemesi yüklediğiniz uygulamalardan kaynaklanır. Size sorunlu telefon gelmiş olabilir. Ama bahsettiğiniz sorun telefonun arkaplanında sürekli işlem yapmasından kaynaklanır.
Yaşadığınız kişisel sorundan dolayı bugün dünyanın 1 numarası ve en çok telefon satışı yapan Samsung u kötülemenizi anlayabilmek mümkün değil. Bende note 2 kullandım ve çok memnundum. Sizin yukarda yazdığınız Htc yada sony kadar iyi gidiyordu. Hatta memnun kaldığım için note 3 aldım ve kullanıyorum.
Pil performas testlerine bakarsanız note 2 nin birçok telefondan iyi olduğunu görebilirsiniz.
Galaxy Note 3 battery tests show its strengths and weaknesses
Kendiniz de başka sirelere bakabikirsiniz.
Sizde yaşadığınız kişisel sorundan dolayı koca markayı çöpe atmayın. Ayrıca markaya körü körüne bağlananlar iphone kullananlardır.Sürekli Samsung yanlı açıklamalarınızla objektif olmadığınızı zaten gösteriyorsunuz. Wipe cache ve wipe datadan sonra 3. parti program yüklemedende denedim, sonuç aynıydı zaten. Dünyanın 1 numarası ya da 20 numarası olması beni zerre ilgilendirmiyor. Sonuçta bu durum kabul edilebilir bir şey değil ne yazık ki..
Aynı sorun sizin başınıza gelse dünyanın bir numarası diye kullanmaya devam edersiniz demek ki, bu kadar körü körüne bağlanmayın şu markalara...
Bu sorun keşke bilmem kaç milyon sattığı Note 2'de sadece bende görülen bir sorun olsaydı.Sizde yaşadığınız kişisel sorundan dolayı koca markayı çöpe atmayın. Ayrıca markaya körü körüne bağlananlar iphone kullananlardır.
Peki önemli olan donanım üstünlüğü mü yoksa donanımdan aldığın verim mi?S5'in donanımsal üstünlüğü iPhone 5S'den çook daha güçlü.
.
İphone metal tasarım yapıyoda noluyo sanki o yüzdenmi kalesi amerikayı samsunga kaptırdı.Sadece benim iPhone'da mı sorun yok anlamadım ki36 saat şarj sürem var, 5S kullanıyorum. Tam kalibrasyon için Battery Doctor programını şiddetle öneririm.
Habere gelince, Samsung önce plastik patlayıcılarını piyasadan toplatsın, metal diye birşeyin var olduğunu öğrensin ve telefonlarında kullansın sonra gelsin iPhone'a laf söylesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.