Samsung'dan Apple'a büyük gönderme

Telefonun derin uykuya girmemesi yüklediğiniz uygulamalardan kaynaklanır. Size sorunlu telefon gelmiş olabilir. Ama bahsettiğiniz sorun telefonun arkaplanında sürekli işlem yapmasından kaynaklanır.

Yaşadığınız kişisel sorundan dolayı bugün dünyanın 1 numarası ve en çok telefon satışı yapan Samsung u kötülemenizi anlayabilmek mümkün değil. Bende note 2 kullandım ve çok memnundum. Sizin yukarda yazdığınız Htc yada sony kadar iyi gidiyordu. Hatta memnun kaldığım için note 3 aldım ve kullanıyorum.

Pil performas testlerine bakarsanız note 2 nin birçok telefondan iyi olduğunu görebilirsiniz.

Galaxy Note 3 battery tests show its strengths and weaknesses

Kendiniz de başka sirelere bakabikirsiniz.
Sürekli Samsung yanlı açıklamalarınızla objektif olmadığınızı zaten gösteriyorsunuz. Wipe cache ve wipe datadan sonra 3. parti program yüklemedende denedim, sonuç aynıydı zaten. Dünyanın 1 numarası ya da 20 numarası olması beni zerre ilgilendirmiyor. Sonuçta bu durum kabul edilebilir bir şey değil ne yazık ki..

Aynı sorun sizin başınıza gelse dünyanın bir numarası diye kullanmaya devam edersiniz demek ki, bu kadar körü körüne bağlanmayın şu markalara...

Sürekli Samsung yanlı açıklamalarınızla objektif olmadığınızı zaten gösteriyorsunuz. Wipe cache ve wipe datadan sonra 3. parti program yüklemedende denedim, sonuç aynıydı zaten. Dünyanın 1 numarası ya da 20 numarası olması beni zerre ilgilendirmiyor. Sonuçta bu durum kabul edilebilir bir şey değil ne yazık ki..

Aynı sorun sizin başınıza gelse dünyanın bir numarası diye kullanmaya devam edersiniz demek ki, bu kadar körü körüne bağlanmayın şu markalara...
Sizde yaşadığınız kişisel sorundan dolayı koca markayı çöpe atmayın. Ayrıca markaya körü körüne bağlananlar iphone kullananlardır.

Sizde yaşadığınız kişisel sorundan dolayı koca markayı çöpe atmayın. Ayrıca markaya körü körüne bağlananlar iphone kullananlardır.
Bu sorun keşke bilmem kaç milyon sattığı Note 2'de sadece bende görülen bir sorun olsaydı.

Ayrıca koca markayı çöpe attığımı iddia ediyorsunuz ama ben Samsung'un LCD Televizyonu'nu, LCD ve LED olmak üzere farklı zamanlarda 2 ayrı monitörünü kullanmış ve evlendikten sonra Samsung H serisi 65" Curved televizyon almaya karar vermiş, halihazırda görüntü sistemlerini beğenen, kullanan ve yenilerini alacak olan bir Samsung müşterisiyim..

Görüntü sistemlerinde bu kadar başarılı olan bu markanın cep telefonlarında müşterilere yaşattığı sıkıntı ne yazık ki 3 - 5 kişi ile sınırlı değil.. O yüzden cep telefonu konusunda ve beyaz eşyalarındaki kronik sorunları yüzünden benden uzak dursun yeter..

Arkadaşlar neden tartışıyorsunuz Samsung LG G3 ile aynı seviyede pil ömrüne sahip, ki LG telefonlar pil ömrü ile meşhurdur.

Ayrıca sadece pil ömrü değil olay, donanımlara da bakacaksın ve donanımlara göre telefonun pil ömrüne değer vereceksin.

S5'in donanımsal üstünlüğü iPhone 5S'den çook daha güçlü.

Daha büyük ekran, daha yüksek çözünürlük, çok daha güçlü işlemci vesaire. Bu üstünlüklerin yanında daha fazla pil ömrü sunması zaten asıl önemli olan.

Sadece benim iPhone'da mı sorun yok anlamadım ki :D 36 saat şarj sürem var, 5S kullanıyorum. Tam kalibrasyon için Battery Doctor programını şiddetle öneririm.

Habere gelince, Samsung önce plastik patlayıcılarını piyasadan toplatsın, metal diye birşeyin var olduğunu öğrensin ve telefonlarında kullansın sonra gelsin iPhone'a laf söylesin.
İphone metal tasarım yapıyoda noluyo sanki o yüzdenmi kalesi amerikayı samsunga kaptırdı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı