Samsung'dan Yine Apple'a Giydirme: Wireless Şarj

Samsung, her zaman yeni bir iPhone modeli ile Apple'a sataşmaktan geri kalmıyor. Bu sefer hedefinde ise iPhone 6S var. S6/S6 Edge ile iPhone 6S'i "Bu bir telefon değil, bu bir Galaxy!" sloganıyla Wireless şarj teknolojisini karşılaştırıyor.

Ve Samsung bu tür karşılaştırmalarda eğer karşılaştırma isminden önce : kullanıyorsa kesinlikle bu giydirmelerin devamı olacak demektir.

İyi Seyirler...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video açıklaması:
Samsung Mobile USA - English dedi:
Stop wasting time fumbling with power cords, the Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ have too much to explore. It’s not a phone, it’s a Galaxy.
Samsung Mobile USA - Türkçe dedi:
Beceriksizce şarj kablolarıyla zaman harcamayın, bir Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ile çok daha fazlasını keşfedin. Bu bir telefon değil, bu bir Galaxy!

Valla Samsung ne yaparasa yapsın Apple'ın popüleritesine erişemez

Samsung denen çöpün Apple'a birşeyler ispatlamaya çalışması ne komik.
Apple'in bu saçma videolara tepki veya herhangi bir cevap vereceğini sanmıyorum.

Arkadaş kim ne derse desin Samsung son telefonlarıyla kaliteli baya bi yükseltti. Eskiden bende beğenmiyordum ama artık öyle değil. Birde Tizen'i hayata geçirirse Android sistemler tartışılacak. Tam bir yazılım ve donanım uyumluluğunu Samsung'da görmeyi bekliyorum

Tizen aslında Hindistanda satışa çıktı pazarı denemek için ve şuanda Hindistan sınırları içinde en çok satan Samsung modeli oldu.

Bari sloganı çalmasaydılar.
Giydirmeler zaten rakibin sloganıyla yapılır. Siz çok yanlış gelmişsiniz...

Ben genelden bahsetmiştim kardeşim Sistemi kullanmadım hiç ama baya merak ediyorum. Yaygınlaşması ve iyi bir marketinin oluşması zaman alıcak ama olacak bence

Samsung denen çöpün Apple'a birşeyler ispatlamaya çalışması ne komik.
Apple'in bu saçma videolara tepki veya herhangi bir cevap vereceğini sanmıyorum.
Apple'da ona ispatlayıp giydirmeye çalışıyor? Ama 6 serisi ile iyice her firmanın ağzına düştü Apple. Bunun sebebinin sahibi olarak Tim Cook'u düşünüyorum. Radikal kararlar aldı ama işin fiziksel kural kısmını düşünmedi....

Ben genelden bahsetmiştim kardeşim Sistemi kullanmadım hiç ama baya merak ediyorum. Yaygınlaşması ve iyi bir marketinin oluşması zaman alıcak ama olacak bence
Kesinlikle!

Şimdi Apple tartışmak istemiyorum. O Nokia kulaklık girişi kadar şarj soketini ne çabuk unuttunuz Note serisine özenip plus telefon yapmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…