Ahmetli Cübbe Hoca
Kilopat
Arkadaşlar samuraylar ile ilgili bir oyun önerisi bekliyorum sizden.
AMD RADEON R5 M330 Ekran kartım var Sekiro' yu kaldırır mı?Shogun Total War II.
Sekiro.
Aklıma gelenler..
Kaldıracağını sanmıyorum, Shogun Total War II oynayabilirsiniz.AMD RADEON R5 M330 Ekran kartım var Sekiro' yu kaldırır mı?
Strateji yerine Sekiro tarzı oyunları daha çok seviyorum. Sekiro tarzı önerebilir misin?Kaldıracağını sanmıyorum, Shogun Total War II oynayabilirsiniz.
Hocam ne yazık ki oyun sektöründe Ninja ve samuray oyunları çok yok. Olsa dahi sizin Laptop'unuz kaldırmaz, Eğer Sekiro gibi oyunları oynamak istiyorsanız en azından Ryzen 5 1600 ve RX 570'li bir sistem almanız gerekecektir.Strateji yerine Sekiro tarzı oyunları daha çok seviyorum. Sekiro tarzı önerebilir misin?
Peki Hack& Slash önerebilir misin?Hocam ne yazık ki oyun sektöründe Ninja ve samuray oyunları çok yok. Olsa dahi sizin Laptop'unuz kaldırmaz, Eğer Sekiro gibi oyunları oynamak istiyorsanız en azından Ryzen 5 1600 ve RX 570'li bir sistem almanız gerekecektir.
Oynayabilirsiniz.Peki Hack& Slash önerebilir misin?
Sistem yetmiyor.Conqueror's Blade oyununda erkek olup Nodachi sınıfını seçerseniz bir samuray gibi hareket edebilirsiniz. Ya da For Honor da deneyebilirsiniz.
Ne demek istedin?Oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.