Çözüldü San Andreas multiplayer kasıp oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

ilqarov

Decapat
Daha fazla  
Selam, eski bir laptopum var. GTA SA indirdim. Oyuna girdiğimde çok kasıyor ve 10 saniye sonra oyundan atıyor. Internetten araştırdım ama hiçbir olumlu sonuç bulamadım. SA:MP indirdim onda da aynı sonuç.

Dosya Ekleri

• downloadfile.jpg
    downloadfile.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 49
Çözüm
Oyun her ne kadar eski olsa da sisteminiz yetersiz kalıyor. Benim de GTA SA için 11 yıllık i3 2350M, GT520Mli sistemde yer yer kasmalar mevcut. Sistemimizi güncellemek dışında yapacak bir şeyimiz yok hocam, modla vs. kurtaramayız.
Selam, eski bir laptopum var. GTA SA indirdim. Oyuna girdiğimde çok kasıyor ve 10 saniye sonra oyundan atıyor. Internetten araştırdım ama hiçbir olumlu sonuç bulamadım. SA:MP indirdim onda da aynı sonuç.
Oyun ayarlarından grafik ayarlarının hepsini düşür çözünürlüğü de düşür hiç olmasa 60-70fps arası oynasan yine de iyi.

Oyun her ne kadar eski olsa da sisteminiz yetersiz kalıyor. Benim de GTA SA için 11 yıllık i3 2350M, GT520Mli sistemde yer yer kasmalar mevcut. Sistemimizi güncellemek dışında yapacak bir şeyimiz yok hocam, modla vs. kurtaramayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu laptop çok eski hocam tarih öncesi gibi bir şey 2 GB RAM'ı falan GTA 3'te bile kasar yeni PC almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı