Sanal Makinede Makro Sorunu

170553

Kilopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sanal makineye (Google Cloud Platform) makro kurdum her şeyi sorunsuz çalışıyor. Fakat ben makineyi kapatayım makro devam etsin diyorum çıkınca makro devam ediyor gibi görünüyor fakat hiçbir şey yapmıyor verilen komutları yerine getirmiyor. Kullandığım makro programı Jitbit Macro Recorder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sanal makineye (Google Cloud Platform) makro kurdum her şeyi sorunsuz çalışıyor. Fakat ben makineyi kapatayım makro devam etsin diyorum çıkınca makro devam ediyor gibi görünüyor fakat hiçbir şey yapmıyor verilen komutları yerine getirmiyor. Kullandığım makro programı Jitbit Macro Recorder.
Deneme sürümü olabilir mi uygulamanın?

herhangi bir çözüm bulabildiniz mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı