Sanal makinede Meta Quest yazılımı açılır mı?

GamerOyuncu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM:16 GB
EKRAN KARTI:RTX 3050 LAPTOP GPU
SSD KAPASITESI:512 GB
IŞLETIM SISTEMI:WINDOWS 10
Meslek
Öğrenci
Meta Quest şu anda pahalı ve alamam. O yüzden karton bir ve yapıp sanal makineye meta Quest yazılımı atacağım. Sıkıntı çıksa bile yapmayı düşünüyorum. Yazılımı telefonun ekranına yansıtıp oyun falan oynayacağım. Fotoğraftaki gibi 20.000 vermek istemiyorum :p

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-22-15-37-35-531_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-22-15-37-35-531_com.android.chrome.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2025-01-22-15-37-31-622_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-22-15-37-31-622_com.android.chrome.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 20
Meta Quest şu anda pahalı ve alamam. O yüzden karton bir ve yapıp sanal makineye meta Quest yazılımı atacağım. Sıkıntı çıksa bile yapmayı düşünüyorum. Yazılımı telefonun ekranına yansıtıp oyun falan oynayacağım. Fotoğraftaki gibi 20.000 vermek istemiyorum :p
Kartonla yapamazsin. Quest 2 bakma ayrica. Eski. Quest 3 yada 3S.

Kartonla yapamayacak olmanin sebebi; siradan kameranla calisiyor saniyorsun sanirim ama hayir, kamerayla calismiyor. Derinlik algisi icin 2 kamera kullaniyor, ek olarak koselerin, kenarlarin boylarini hesaplayabilmek, bir seylerin senden uzakligini hesaplayabilmek icin IR sensorler kullaniyor. Ellerini takip edebilmesi icin yine IR sensorler bulunuyor altinda ve ustunde. Ayrica icinde asiri hassas gyroscopelar var, kafa hareketlerini takip edebilmek icin kullanilan.

Bunlari ariyor olacak cihaz. Bunlar olmadan kullanamayacaksin.

Teşekkürler. Ancak bunu nasıl bizimkilere söyleyeceğim. Zaten net almazlar :p (Konu Dışında Söylemenize Gerek Yok)

(emoji bile olmuyo)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı