2 242151 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 70 Çözümler 1 12 Şubat 2023 #1 Bir oyundan HWID ban yedik diyelim, sanal makine kurarak oyuna girebilir miyiz?
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 12 Şubat 2023 #21 Anumusss dedi: Hocam gerçekten dünyanın sonu gibi hissediyorum o kadar bunaldımki hem ülkede yaşananlar hem de kafa dağıtacak bir şey olmaması çok kötü bir durum. Genişletmek için tıkla... Su son olaylardan sonra benim bile psikolojim bozuldu. Eger psikolojik sorun yasadigini dusunuyorsan psikologa gitmen gerekiyor ne yazik ki benim gibi bekleme yoksa zamanla travma olarak icinde kalir. Artı 0 Eksi
Anumusss dedi: Hocam gerçekten dünyanın sonu gibi hissediyorum o kadar bunaldımki hem ülkede yaşananlar hem de kafa dağıtacak bir şey olmaması çok kötü bir durum. Genişletmek için tıkla... Su son olaylardan sonra benim bile psikolojim bozuldu. Eger psikolojik sorun yasadigini dusunuyorsan psikologa gitmen gerekiyor ne yazik ki benim gibi bekleme yoksa zamanla travma olarak icinde kalir.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 12 Şubat 2023 #22 Beroski dedi: Hocam BIOS Update ile HWID'in banı alakası yok spoof kullandığınızdan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... ASUS anakartlarda spoofer işe yaramıyor. BIOS'la geçiriyor banı. Anumusss dedi: Yardımcı olabilir misiniz hangi spoofu kullandınız anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ben gupro spoofer kullanıyorum. Anakart modelim ASUS X540ubr anakart diye aratırsanız çıkıyor. Artı 0 Eksi
Beroski dedi: Hocam BIOS Update ile HWID'in banı alakası yok spoof kullandığınızdan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... ASUS anakartlarda spoofer işe yaramıyor. BIOS'la geçiriyor banı. Anumusss dedi: Yardımcı olabilir misiniz hangi spoofu kullandınız anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ben gupro spoofer kullanıyorum. Anakart modelim ASUS X540ubr anakart diye aratırsanız çıkıyor.